Teszt

6
Film/TV

Titans 2. évad - Félévadzáró kritika

A Titans első évada rengeteg negatív kritikát kapott, főleg Starfire, más néven Koriand’r külseje miatt, de a félbemaradt évadzáróval sem voltak kibékülve az emberek. Szeptemberben mégis megérkezett a folytatás, ami számos újítást hozott, de vajon a készítőknek sikerült tanulniuk a saját hibáikból?

SouffleGirl | jan. 19. 09:34
Film/TV

Űrwestern – The Mandalorian Sorozatajánló

Szerintem itt és most megvan a megfoghatatlan Star Wars-élmény, annak ellenére, hogy kár lenne bárkinek fénykardpárbajokat remélnie. A The Mandalorian közel sem tökéletes, de aki nem kedvelte az új trilógiát, annak ezt kár lenne elszalasztani.

Gabe March | dec. 30. 19:06
Játék

WEEBS IN – Tokyo Ghoul: re Call to Exist Kritika

Óh, én szegény flótás, mindig beletenyerelek valamibe, ezúttal egy maximum közepes, egyértelműen egy anime népszerűségét (?) meglovagló videojáték-adaptációba. A szóban forgó Tokyo Ghoul mangasorozatból készült videojátékok közül ez az első, ami Japánon kívül is megjelent, és ez fájdalmasan egyértelmű.

Tanar Ur Gemer | dec. 11. 20:00

Az új Lunar New Year skinek között kép apró érdekességre figyeltek fel az Overwatch játékosok. Sombra fegyvere és Lúcio szalagja is folyamatosan változik.

Ahogy mindig, most is ingyen skin jár a Rainbow Six: Siege-ben az aktuális esemény alkalmából. A Road to S.I. Event és Battle Pass jutalomra hívjuk fel a figyelmet.

Egy Instagram filter használatával Budapest metróhálózatának 3D-s vizualizációja látható, amennyiben a hivatalos Metro logót szkenneljük.

Leet Shop

Tovább a shopba
×