Teszt

5
Játék

Limp My Ride - Need for Speed Heat Kritika

Oké, EA, beismerem, behúztatok a csőbe. Elértétek, hogy a Most Wanted óta először legalább közepesen izgatott legyek egy Need for Speed játék miatt. A világot ígértétek nekem, egy árkád autóversenyt neonfényekkel meg tuninggal meg zsarukkal, csak azt elfelejtettétek mondani, hogy a neonfény a pofámba világít, a nitró az orromat facsarja majd, a zsaruk pedig civil autóból fognak trafizni.

Tanar Ur Gemer | nov. 11. 13:04
Játék

A kiásott csontváz – MediEvil Teszt

Az elmúlt évek klasszikus PS1-es játékainak feldolgozásai igen jól muzsikáltak mind kritikai, mind pedig játékos fronton. A Crash N Sane Trilogy, a Spyro Reignited Trilogy valamint a Crash Team Racing: Nitro Fueled is visszahoztak egy-egy pici szeletet gyerekkorunk atmoszférájából. Most pedig eljött az idő, hogy személyes kedvencem, a MediEvil kapjon egy kis ráncfelvarrást.

Gabe March | nov. 07. 14:21
Film/TV

Joker: egy zavarodott elme megrázó története - Kritika

Todd Phillips vitatott filmje, a Joker közel három hétig vezette a filmes toplistákat. A DC univerzum sötét drámáját, melynek főszereplőjét Joaquin Phoenix kelthette életre, csak a Disney Demónája tudta letaszítani a trónjáról. Mi akkora szám mégis ebben a filmben, ami egy olyan képregénykarakter történetét meséli el, akit már sokadszor láthatunk a mozivásznon? Spoilermentes kritika következik!

SouffleGirl | okt. 24. 16:02

Az óceániai régió Arugal szerverén egy 40 fős raid Priestek segítségével vette át az irányítást a játékos felett, aki a poén kedvéért hagyta is magát.

Alexandria Ocasio-Cortez nem titkolja, hogy gyakran beugrik ranked meccsekbe. Instagram sztoriban számolt be az új rangjáról.

Ilyen az, amikor a League of Legends két legmenőbb bandája összeáll.

Leet Shop

Tovább a shopba
×