Kiemelt

Vélemény

Skiz – még – ma

Motoszkált bennem egy ideje ez a gondolat. Valószínűleg minden szabadúszó tartalomgyártó életében eljön az a pillanat is, ami múlt áprilisban történt velem és az is, ami most történik.

Tanar Ur Gemer | jan. 07. 19:41
Exkluzív

Doctor Who összefoglaló - Minden, amit a szériáról tudni érdemes az új évad megjelenése előtt

Mi olyan érdekes több, mint ötven éve ebben az ismeretterjesztő sorozatnak indult brit sci-fiben és mit érdemes tudni azoknak róla, akik csak most kapcsolódnak be a sztoriba? Összegyűjtöttük a Ki vagy, Doki? széria legfontosabb mérföldköveit és legemlékezetesebb pillanatait, hogy a 2020-ban érkező új évadra már ne maradjanak kérdések. Vágjunk is bele, Allons-y!

SouffleGirl | jan. 05. 14:27
Exkluzív

LEET díjátadó 2019

Eltelt egy újabb év. Kezdjük hát úgy az újesztendőt, ahogy rendes emberekhez illik. Farpofával előre, miközben a derengő alkoholködön keresztül nézünk vissza a 2019-es évre.

Tanar Ur Gemer | jan. 04. 15:04
Exkluzív

Miért imádja mindenki a The Mandaloriant? - 3+1 ok, amiért a Disney+ sorozata szerethetőbb a filmeknél

November 12-én, az elsők között debütált a The Mandalorian című sorozat a Disney+ műsorán és szinte azonnal belopta magát a nézők szívébe. Alig fél órás epizódjai és nyolc részes első évada kevésnek tűnhet hozzá, hogy valódi elköteleződést alakítson ki, úgy tűnik, mégis mindenki imádja, ennek pedig nem “Baby Yoda” az egyetlen oka.

SouffleGirl | jan. 02. 09:59

Az új Lunar New Year skinek között kép apró érdekességre figyeltek fel az Overwatch játékosok. Sombra fegyvere és Lúcio szalagja is folyamatosan változik.

Ahogy mindig, most is ingyen skin jár a Rainbow Six: Siege-ben az aktuális esemény alkalmából. A Road to S.I. Event és Battle Pass jutalomra hívjuk fel a figyelmet.

Egy Instagram filter használatával Budapest metróhálózatának 3D-s vizualizációja látható, amennyiben a hivatalos Metro logót szkenneljük.

Leet Shop

Tovább a shopba
×