Április 3-án érkezik a Warzone legújabb szezonja. Ahogy lenni szokott, nagy eséllyel ezúttal sem ússzuk meg a meta gyengítését.

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonjától. Április harmadikán megérkeznek az újdonságok a szerverekre, várhatóan magyar idő szerint 19:00 óra környékén. Ahogy az lenni szokott, a fejlesztők rengeteg újdonságot vezettek már fel. A legnagyobb fejlesztés egyértelműen Rebirth Island visszatérése lehet majd, de ezen kívül számíthatunk új fegyverekre, Field upgrade-ekre, Gulag változásokra és még rengeteg apróságra. Az is borítékolható, hogy a jelenlegi fegyvereket sem hagyja békén a fejlesztői gárda.

A szokásos nerfek és buffok azonban csak a frissítés napján, szerda délután derülnek ki. A fejlesztőcsapat mindig az utolsó pillanatra hagyja ezeket az információkat. A Warzone szakértők azonban igencsak jó aránnyal meg szokták jósolni, hogy mely fegyverek kerülhetnek előnyös helyzetbe egy-egy nagyobb frissítés után. Ilyen „titkos” favorit volt a HRM-9 is, mely még április elsején is a legnépszerűbb Warzone fegyver volt a játékosok körében. Nagy rá az esély, hogy ezúttal egy AR érhet el hasonló sikereket.

Az MTZ-556 nagyot profitálhat a Warzone soron következő frissítéséből

Az MTZ-556 korábban már járt a listák élén, ám viszonylag hamar véget is ért a karrierje. Az elmúlt hetek és az elkövetkezendő napok változtatásainak köszönhetően azonban minden esélye megvan arra, hogy a legjobbak között lehessen. A TTK, azaz Time To Kill értéke a legjobbak között van, miközben a kezelhetősége is remek. Ezt megfejelve a BP50 és a RAM-7 várható változtatásaival, gyengítéseivel, egyesen út vezethet akár a TOP5, TOP 10 listákba is. Éppen ezért már most, a Season 2 utolsó napjaiban is érdemes lehet neki adni egy esélyt, hogy aztán magabiztosan vehessük már kézbe a Season 3 első hetében. Ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel érdemes próbálkozni:

  • Muzzle: Casus Brake
  • Barrel: MTZ Drifter Heavy Long Barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: JAK Glassless
  • Magazine: 50-round drum

A Warzone Season 3 tehát április 3-án, szerdán, magyar idő szerint 19:00 órakor startol el a fejlesztők tájékoztatása alapján.

Ezt láttad már?

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

×