A fejlesztők egy olyan eventtel bővítik a Warzone Gulag felhozatalát, melynek segítségével mindkét fél garantált újraéledéssel távozhat.

2024.03.29. – A Warzone és Modern Warfare III harmadik szezonja április 3-án érkezik meg az éles szerverekre. Most már ismerhetjük az új fegyvereket, ahogy az is biztosra vehető, hogy visszatér Rebirth Island. Ráadásul nem is akármilyen formában. A fejlesztők az egy szezonnyi Fortune’s Keep uralom után a Warzone Ranked módját Rebirth szigetére emelik át. Valamilyen szinten borítékolható volt ez a döntés, a játékosok jelentős része örült is ennek a hírnek. Ahogy azonban az lenni szokott, itt még nem ért véget az újdonságok listája.

A fejlesztők nem is olyan régen több szinten is változtattak a Warzone Gulagon. Kikerült az „éjszakai” mód, ahogy bizony a lézeres kiegészítőknek is búcsút kellett mondani. Akkor ezt azzal indokolták, hogy a lézer attachmentek az összes többi Gulag mód loadoutjába is beleszóltak, melyet a statisztikák alapján sem értékeltek a játékosok. Március 27-én az is kiderült, hogy nem ez az egyetlen változás, amit a Gulag kap. Season 3-től kezdődően egy új event élesedik a Gulagban, mely papíron minden résztvevőnek kedvezhet.

Ezt tartogatja a Climb and Punishment Gulag Event Warzone-ban

A „normál” Gulaggal ellentétben a Climb and Punishment event alatt két létra ereszkedik be a csatatérre. A játékosok eldönthetik, hogy barátságos módon vagy másképp szeretnék-e lerendezni az összecsapást. Amennyiben mind a két játékos a létrát választja, akkor mindketten újraéledhetnek. A fegyverek azonban mindkét fél kezében ott figyelnek majd, így nagy eséllyel nem mindenki a békés utat választja majd. Szintén kiemelendő, hogy egyelőre csak a Battle Royale módokban bukkan fel a Gulag új eventje, így a Warzone Resurgence módjaiban nem érdemes várni. A Warzone és MW III új frissítése tehát április 3-án érkezik a szerverekre, magyar idő szerint valamikor 19:00 óra környékén.

Ezt láttad már?

Ilyen GAMER PC-t építhetsz most 280 ezer forintból

×