Kezdetét vette a PS Store hatalmas tavaszi játékvására, mi pedig összeszedtük azt 50 legjobb játékakciót.


Bódi Dániel

2024.03.27. – A Sony stílusosan a húsvéti ünnepek elé időzítette a PS Store gigantikus tavaszi játékvásárát, aminek nyilván örülhetünk, hiszen március 27. és április 10. között több, mint 3700 kisebb-nagyobb, jobb és rosszabb játékalkotásra csaphatunk le az eredeti áruk töredékéért, melyek között összesen 155 oldalon keresztül válogathatunk. Ugyanakkor félő, hogy hamarosan a videojáték oltárán hal el a locsolkodás hagyománya – bár az igazat megvallva a vödrös-népiseletes megoltás kivételével a hagyományőrzés már évtizedek óta nem jelent mást, csak a büdös kölnit, a kínos locsolóverseket, a csokinyuszit, a pálinkát, a zabálást, meg a nagyipuszi közepette nadrágzsebbe csúsztatott ötszázast.

A PS Store akciózását látván pedig egészen biztosan sok magyar gamer fog az otthonmaradás mellett dönteni – még akkor is, ha egyébként csak a backlogot pipálgatná tovább. Ebben pedig nagy segítség lesz a legújabb jóárasítás, amiben nemcsak korábbi klasszikusokat, különféle kiegészítőt, gyűjteményes kiadást, hanem viszonylag és/vagy egészen friss játékremekeket is bezsákolhatunk – természetesen az eredeti áruk töredékéért csupán.

Mivel azonban jól tudom, hogy az átlagos PlayStation tulajdonos nem feltétlenül pazarolná a játékra is fordítható idejét 3700 játék egyenkénti átnyálazására, ezért ezt most megtettem én, és egy masszívabb listába szedtem azokat a címeket, melyeket érdemes lehet most megvenni. Persze, ha van konkrét játék, amire vadászol, akkor érdemes rászűrni a PS Store keresőjében, hátha.

A teljes akciót a PlayStation hivatalos oldalán tudod teljes terjedelmében átnézni.

Ezt is olvasd el:

Lehet-e VÍRUSOS egy PlayStation, egy Xbox, vagy egy Nintendo?

×