A Warzone Season 3 néhány nap múlva, egészen pontosan április 3-án érkezik meg a szerverekre. Nem fognak unatkozni a rajongók.

2024.03.27. – A fejlesztők az elmúlt napokban többször is megerősítették, hogy Rebirth Island visszatér a Warzone szerverekre. 2023 folyamán ezt már megígérték, így a visszatérés ténye önmagában azért nem volt meglepő. Sokan azonban csak a Season 4 és Season 5 környékére várták az ikonikus sziget felbukkanását. Úgy tűnik azonban, hogy az Activision más tervekkel kalkulált, két egymás követő szezonban is visszatérő szigetet ünnepelhetünk. A kissé átalakított, de eredeti formában megtartott Fortune’s Keep után reménykedhettek a játékosok, hogy Rebirth Island is felismerhető marad.

Szerencsére a fejlesztők a bemutató videó mellett a sziget minimapját is megosztották a játékosokkal. Erről világosan leolvasható, hogy az alapvető felépítés és a POI-k legtöbbje marad a régi. Az azonban már a videóból kiderülhetett, hogy néhány helyszínt lebombáztak a fejlesztők. A játékosok aggodalmukat fejezték ki ezzel kapcsolatban, ám úgy tűnik, hogy kifejezetten megnyugtató válasszal készültek ezekre a kritikákra a fejlesztők.

Tényleg rombolható lesz Rebirth Island

A fejlesztők többször is kiemelték a Twitter bejegyzésben, hogy az eredeti élmény visszahozására törekedtek. A videóban látható pusztítások pedig nem állandósult pályaalakítások. Rebirth Island magával hoz egy Infil Strikes nevű eseményt. Ennek lényege, hogy a meccs kezdeti szakaszában a Warzone elpusztítja a videóban látható POI-k valamelyikét a három lehetséges helyszínből. A játékosoknak ehhez dinamikusan igazodniuk kell, hiszen sosem tudni, hogy most Prison vagy épp egy másik helyszín esett az Infil Strike áldozatául.

Ranked?!


Bizony, Rebirth Islandre költözik a Ranked játékmód a harmadik szezontól, eddig tartott a Fortune’s Keep korszak.A Season 3-at elstartoltató frissítés április harmadikán élesedik a szervereken. Ha a fejlesztők nem változtatnak a korábbi évek menetrendjén, akkor magyar idő szerint 18:00-19:00 óra környékén történik ez meg.

Ezt láttad már?

Besétálhat bárki: 10 filmes étterem, ami a valóságban is létezik

×