Április harmadikán új korszak kezdődik Warzone-ban és Modern Warfare III-ban. Ahogy sejteni lehetett, ezúttal sem ússzuk meg új fegyverek nélkül.

2024.03.27. –A Warzone és Modern Warfare III soron következő nagy frissítése április 3-án élesedik. Ahogy azonban azt sejteni lehetett, a frissítést megelőző héten beindul a szokásos marketinghadjárat. Rebirth Islandről már a hét közepén lerántotta a leplet a fejlesztői csapat. Ezúttal pedig a szokásos roadmap kép is megérkezett. Jutalmakban, Battle Pass skinekben ezúttal sem lesz hiány. Ahogy bizony a friss fegyverek terén sincs oka szégyenkezni a játékban. A fejlesztői blogbejegyzésnek köszönhetően mind a négy érkező újonccal megismerkedhetünk. Több kategóriát is erősítenek a friss játékszerek, így minden játékstílus rajongója megtalálhatja a hozzá passzoló fegyvert.

Ezzel a négy fegyverrel erősít a Warzone és a Modern Warfare III

FJX Horus (Submachine Gun — A frissítés napjától, Battle Pass Sector 8)

Egy ultrakompakt SMG-t köszönthetünk az újdonság képében. A fejlesztők szerint kategóriában belül az egyik legjobb sebzésértékkel rendelkezik majd. A tűzgyorsasága és a mobilitása is kiváló. Ez tipikusan az az SMG lehet, amely csak nagyon rövid távolságokon hatékony, ott azonban esélyt nem ad az ellenfélnek.

MORS (Sniper Rifle — A frissítés napjától, Battle Pass Sector 4)*

Warzone fegyver

A fegyver sokaknak ismerős lehet, nem véletlenül. Az Advanced Warfare-ban bukkant fel, klasszikus értelemben a Sniper kategóriát erősíti. Ennek köszönhetően akár egyetlen lövésből is leterítheti a távoli ellenfeleket, elképesztő sebzéssel rendelkezik.

Gladiator (Melee — A frissítés napjától, Battle Pass Sector 15)

Egy kompakt melee fegyver, mely  gyorsaságával és a mobilitással hódíthatja el a Karambit jelenlegi rajongóit. Agresszív játékosok loadoutjában kötelező elem lehet.

BAL-27 (Assault Rifle — A szezon közepétől, [[REDACTED]])

Warzone fegyver

Egy bullpup kialakítású AR fegyverről beszélhetünk, melynek tűzgyorsasága dinamikusan változik. A bullpup olyan felépítésű fegyver, melyen a tár a hátsó pisztolymarkolat és az elsütőbillentyű mögött, a tusban helyezkedik el. Az első négy lövésnél még lassabb a tűzgyorsaság, ám ennek köszönhetően pontosabban is lehet vele célozni. A fegyver használhatósága majd éles körülmények között derülhet ki igazán.

A Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése április 3-án startol el, magyar idő szerint 19:00 óra környékén

Ezt láttad már?

Besétálhat bárki: 10 filmes étterem, ami a valóságban is létezik

×