Április harmadikán visszatér a Warzone egyik legikonikusabb pályája. Úgy tűnik, hogy más újdonságokban sem lesz majd hiány.

2024.04.01. – A Warzone és Modern Warfare III soron következő szezonjától már csak néhány nap választja el a játékosokat. A Season 3-at elstartoltató frissítés április 3-án debütál az éles szervereken. Ha a fejlesztők nem változtatnak a megszokott ütemterven, akkor magyar idő szerint 19:00-kor startolnak majd az újdonságok. A Warzone szezon legnagyobb újítása egyértelműen Rebirth Island visszatérése lehet majd, de a négy új fegyver vagy épp a kicsit átalakított Gulag mellett sem mehetünk el csak úgy.

Borítékolható volt, hogy ezúttal sem maradnak a játékosok új Field Upgrade-ek vagy épp Killstreak nélkül. Minden szezonra jut egy-egy ilyen újdonság is, hogy garantáltan ne unatkozzanak a Warzone játékosok a meccsek során. A fejlesztők folyamatosan monitorozzák a mérkőzéseket, így jól tudják, hogy milyen profilú tárgyakra van még szükség. Ezúttal a Squad Rage nevet viselő Field Upgrade debütál április 3-án.

Ezt tudja a Warzone frissen megérkező, Squad Rage Field Upgrade-je

Warzone Squad Rage

Warzone Squad Rage – A zöld játékos aktiválja a Field Upgrade-et, melyből a Lila társa még profitál, ám a Kék túl messze van már, hogy élvezze az előnyöket.

Fontos kiemelni, hogy a Squad Rage Field Upgrade egy Rebirth Island exkluzív újdonság lesz. Azaz más pályákon és más módban nem találkozhatnak a játékosok fele. Ahogy a neve is takarja, főképp Squadok esetében jöhet majd jól a fejlesztést. A Squad Rage aktiválása után a közelben álló játékosok gyakorlatilag Battle Rage előnyöket kapnak a társuktól. Ez magában foglalja a Tactical tárgyak elleni védelmet, a végtelen Tactical Sprintet vagy épp a gyorsabb HP visszatöltést. Szintén nem elhanyagolható az sem, hogy ideiglenesen még a mérges gázt is eltünteti a Warzone legújabb Field Upgrade-je. Érdemes közel maradni a Field Upgrade-del rendelkező társunkhoz, hiszen ahogy a fenti kép is mutatja, csak a közelben álló játékosok profitálhatnak az előnyökből.

Ezt láttad már?

Odafigyelj, ha torrentezel! – Ezekkel a játékokkal terjesztik a legtöbb vírust

 

×