Februárra tervezték a következő nagyobb Cyberpunk frissítést, de sajnos nem várt események szóltak közbe.

A Cyberpunk megjelenésekor számos negatív vélemény érte a CD Projekt Red háza táját. A játékos közösség abszolút nem volt elégedett a végeredménnyel, amire pedig igen sokat vártak. Volt, aki szerint szép lett a játék és jól játszható, ám nem ők voltak többségben.

Ezután jöttek a pereskedések és a játék árának visszaszolgáltatása, amit néhányan ki is használtak: a játék maradt és a pénz is visszajött. Nem volt túl tisztességes. Ám a szörnyűségek csak ezután kezdődtek. Hackertámadás érte a CDPR legbelsőbb hálózatát.

Nagyjából egy-két nappal később már az interneten terjengett a Gwent forráskódja teljesen ingyen és bérmentve, a Witcher 3 és a Cyberpunk forráskódjait pedig a dark weben árulták közel 1 milliárd forintos áron. Másnapra meg is vásárolták.

Ezután mi is átnéztük, hogy mi lehet ennek az egész eseménysorozatnak a hozadéka, hiszen tudhattuk, hogy az mindenképp lesz.  Jól sejtettük, meg is érkezett a hackertámadás első “hivatalos” következménye: A CDPR tegnap este jelentette be, hogy az 1.2-es frissítés csúszni fog.

Elmondásuk szerint ez a legnagyobb volumenű patch eddig és az őket ért támadás miatt több időre lesz szükségük a vártnál. Az 1.2 számos minőségbeli fejlesztést és hibajavítást tartalmaz majd. A CD Projekt Red március második felét látja reális időpontnak.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×