Idén lett 10 éves Magyarország egy legnépszerűbb gaming tartalomgyártó csapata, a TheVR. Az alkalomból 2 órás dokumentumfilm készült.

2023.10.06. – Bármennyire is furcsa, már 10 év telt azóta, hogy a TheVR csatorna tartalmat kezdett gyártani az internetre. Azóta persze nem csak a TheVR, de a követők, rajongók, nézők életében is eltelt 10 év.

Jani és Pisti hosszú évek óta szórakoztatja a közönséget mindenféle videojátékos és/vagy tech-jellegű tartalmakkal. Legyen szó akár a Youtube-ról vagy a Twitchről, tartalom van bőven, és az évek során hatalmas fejlődés volt látható csatornák életében. Az műsorok és videók széles skáláját ismertük meg, az alkotócsapat kibővült, a srácok saját irodát vettek, az rajongótábor pedig folyamatosan nőtt.

Persze még nem említettük az olyan projekteket, mint a trailervágó-verseny, a TheVR applikáció vagy a hazai Twitch Streamer Bajnokság. Az elmúlt 10 évben tehát valóban sok dolog történt, amiről most egy hatalmas, összefoglaló dokumentumfilmben emlékeztek meg.

 

„Szerettük volna nektek összefoglalni az elmúlt 10 évünket. Elmeséljük nektek, hogy hogyan nőtt nagyra a csatorna és hogy mi hogyan éltük meg a legfontosabb mérföldköveket. Az elmúlt néhány év rengeteg hihetetlen eseménnyel volt tele. Az életünk legszebb, legizgalmasabb 10 évét köszönhetjük nektek” – írta a TheVR a videó leírásában. A videót élő premierben követhették nyomon a rajongók. A cikk írásának pillanatában egyébként már majd 200 ezren látták a több mint 2 órás filmet.

A videón persze nagyon sokan dolgoztak, az egyik operatőr például Simonffy Péter volt, de Duszka Péter is részt vett a munkálatokban. Szeptember 6-án reggel pedig a Happy Hour adásában válaszolt Jani és Pisti a dokumentumfilmmel kapcsolatos kérdésekre.

Közben persze nem csak a TheVR , de Zsozeatya is megélte a 10 éves évfordulót, aki szintén egy megemlékezős, nosztálgiázós videóval ünnepelt.

Ezt láttad már?

TWITCH: Berobbant a Kókuszcsoport, tovább csökkent a TheVR nézettsége

×