Tavaly márciusban beszéltek először a TheVR saját irodájának tervéről, és megígérték, hogy szólnak, ha sikerül. Most eljött a várva várt pillanat.

„Jani megrakta a skandit, oszt bejött. Úgyhogy megyünk a g*cibe. Mert most már van pénz”

– viccelte el Pisti a legutóbbi Happy Hour egyik pontját, amikor kiment pezsgőért, és a nagy bejelentésért behívta maguk mellé a stáb másik két tagját, Bazsit és Danit. Nem négy, hanem öt poharat készítettek elő a koccintáshoz, hogy az ötödiket a kép közepére tolják – így szimbolizálva elkötelezettségüket a közönség felé, illetve azt, hogy mi, nézők részei vagyunk a sikernek, és az a mi érdemünk is.

A TheVR team hosszú idő után megvásárolta az eddig bérelt stúdióját, ami „nem jelent az égadta világon semmit”

– mondták, persze a szó jó értelmében véve, hiszen most már tulajdonosai a stúdiónak, így a TheVR munkáját nem veszélyeztetheti többé az, hogy például eladják alóluk az ingatlant.

 

A srácok természetesen nem 10 éve dolgoznak ebben a stúdióban, mint azt mindenki tudja, a kezdetek kezdetén egy lakásban kezdték el gyártani a tartalmakat (akkor még ketten). Sok-sok költözés után végre egy igazi mérföldkőhöz jutottak el: a néhány éve bérelt jelenlegi stúdiót végre meg tudták vásárolni. A csatornákra további fejlesztéseket ígértek, hiszen most már van értelme invesztálniuk a stúdióba, amit 10 évnyi kemény munka után vettek meg. Fontos, hogy ahelyett, hogy hitelt vettek volna fel, inkább lassan összekuporgatták rá a pénzt. Az egy évtizeden át tartó munka gyümölcse beérett, és erre méltán büszkék. A szerkesztőség nevében is gratulálunk a szép eredményhez!

És ha már fejlődés:

Elkészült: Ekkor jelenhet meg a hivatalos TheVR app

 

×