A még októberben bejelentett TheVR applikáció úgy tűnik, a fejlesztés végső stádiumába ért. Heteken belül itt a megjelenés.

Még tavaly októberben, egy Happy Hour adásban jelentette be Jani és Pisti, hogy készül egy teljesen új, mindenki számára ingyenesen elérhető mobilapplikáció, melyben mindent meg lehet majd találni a TheVR-ról. Magyarország egyik legnagyobb tartalomgyártó csapata nemrég arról is beszélt, hogy bizony az app lassan elkészül, és meg is jelenik. Az alkalmazás természetesen mindent tartalmaz, amit a TheVR-ról, a csatornákról, valamint a srácokról tudni lehet. Elérhető lesz Android és iOS rendszeren is, ami pedig jó hír, hogy sem reklámok, sem mikrotranzakciók sem lesznek benne.

A TheVR app február elején lesz elérhető.

Legalábbis erről beszélt Jani és Pisti a tegnapi Happy Hour műsorában. Az biztos, hogy az applikáció jelenleg is tesztelési szakaszban van, a tervek szerint pedig február elején meg is jelenhet, ha minden jól megy.

 

Az TheVR-appot egyébként a szintén debreceni CodeYard készítette, ami a saját Twitch-csatornáján betekintést engedett a munkafolyamat egyes részeibe. Maga az alkalmazás pedig azért lesz nagyon jó a rajongóknak, mert itt minden lényeges infót megtalálni majd a srácokról. Egyszerűen és gyorsan lehet majd csekkolni a napi/heti menetrendet, amihez szorosan kapcsolódik a különböző platformok hibája, azaz az adásokkal és új tartalmakkal kapcsolatos értesítések kimaradása vagy késése is, amit szintén a saját alkalmazás fog orvosolni.

Mindezen túl el lehet érni belőle a Shopot, ahonnan különböző mercheket lehet vásárolni, ami viszont még jobb, hogy kifejezetten a rajongóknak készül egy Invertory is. Ez egy olyan felület lesz az alkalmazáson belül, ahol a srácok a nézőiket jutalmazzák majd nyereményjátékokkal, (közös mozizással, sorsolásokkal) vagyis az Inventory-ban lesz minden ilyesmi lebonyolítva.

Ami viszont a legfontosabb, hogy lesz egy News Feed, vagyis egy üzenőfal, ahol ömlesztve meg lehet találni a TheVR-tagok és a csatorna közösségi médiás tartalmát. Ide kerülnek a Twitter és az Instagram-posztok, illetve a nem VOD YouTube-csatorna-posztjai, melyeket így az is látni fog, aki egyik közösségi oldalon sem szeretne profilt létrehozni, vagy nem különösebben használja azokat.

Természetesen nem 100%, hogy a VR app a napokban, hetekben megjelenik, az viszont már kiderült, hogy biztosan jön iOS és Android rendszerre. A srácok tervei szerint február első napjaiban, de mindenképp első felében elérhető lesz.

Borítókép: CodeYard

Te letöltöd?

Ilyen lehet a Coca-Cola saját okostelefonja – Már gyártó is megvan

 

×