TheVR Janiék csapata, a B3TON alsóágról került a Magyar Streamer Bajnokság döntőjébe, amit ma este nézhetsz a WeAreTheVR Twitch csatornáján

2023.07.09. – Aki figyelemmel kísérte az elmúlt hetekben a magyar streamereket, láthatta, hogy egy igen komoly esport verseny zajlik a tartalomgyártók között. A Magyar Streamer Bajnokság keretében több ismert streamerből álló csapat állt össze, hogy CS:GO-ban megküzdjenek egymással. A barátságos mérkőzések rendkívül jó hangulatban teltek, mostanra pedig az is kiderült, kik játszák a bajnokság döntőjét.

A B3TON és a TeamGalaxy csapata ma este, július 9-én csap össze BO5-ben.

Nemrég TheVR Jani a Twitteren tette közzé a hírt, hogy csapatuk, a B3TON szintén a döntőbe került, miután 2:0-ra legyőzték a aszabokristof vezette PatkanyZZZ csapatát. A dologban a legszebb, hogy a B3TON az alsóágból került a döntőbe.

A teljes meccset már megnézheted a Youtube-on.

 

Ma este döntő

A Magyar Esport Bajnokság döntőjére ma este, július 9-én kerül sor, este 18 órától a WeAreTheVR Twitch csatornáján. A döntőben tehát a B3TON és a TeamGalaxy az alábbi felállás szerint.

Ahogy az a Magyar Streamer Bajnokság hivatalos EsportManager oldalán olvasható, a tét a világbajnoki hírnév! Szurkolj Janiéknak ma este!

Ezt láttad?

Akciófigyelő | 46 (!!!) remek játékra csaphatsz le teljesen INGYEN a Steamen

×