Nem csak a TheVR, de Zsozeatya csatornája is 10 éves lett a napokban, így egy külön videót kaptunk, tele nosztalgiával és őszinte mondattal.

2023.09.28. – Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy a TheVR csatorna nem is olyan rég 10 éves lett, így Jani és Pisti egy hamarosan megjelenő dokumentumfilmben emlékezik meg történetéről. Bár ez a videó még októberig várat magára, közben egy másik jelentős csatorna is 10. születésnapját ünnepli. Zsozeatya is videóval készült.

Zsozeatyát azt gondolom, senkinek nem kell bemutatni, hiszen az elmúlt 10 évben nem csak számtalan tartalmat kaptunk tőle, de jelentősen kibővült az Nber márka is, több ízben kaptunk energiaitalt és ÜCCSI-t. Az eredeti Zsozeatya Youtube csatorna azonban nemrég pont 10 éves lett, így készült egy nosztalgiázós visszatekintés.

A videó első mondatai szerint pontosan szeptember 27-én lett 10 éve annak, hogy elindult a Zsozeatya Youtube csatorna. Így most egy majd 1 órás videóban emlékezik Zsoze a gyerekkoráról, a kezdetekről és a csatornáról. A videó azonban a szokásos poénok mellett rengeteg komoly pillanatot tartogat, szóval mindenkinek ajánljuk.

Aki mindig is kíváncsi volt arra, hogy Zsozeatyának milyen gyerekkora volt, annak mindenképp meg kell néznie. Az említett eredeti csatorna egyébként a 10 év alatt 210.000.000 megtekintést, 635.000 feliratkozót szerzett, 1700 videóval.

Ezúton is gratulálunk Zsozeatyának az elmúlt 10 évhez, és kitartást kívánunk a továbbiakhoz! Persze nem csak Zsozeatya élte meg a 10 éves évfordulót a népszerű debreceni tartalomgyártók közül. A THEVR10: A dokumentumfilm október 5-én jelenik meg.

Nemrég egyébként Nessaj is csatlakozott az Nber márkához. Zsozeatya lepacsizott Nessaj kollégával, hogy megalkossák a különleges bodzás ÜCCSI-t. Így létrejött a NESSALYMONÁDÉ, aminek dobozán természetesen az Nber Energydrink stílusában virít Nessaj feje. A legjobb, hogy a bodzás különlegességet már te is előrendelheted a Leet Shopból!

Ezt láttad már?

Előzetesen a Netflix – Tomb Raider, Far Cry, Devil May Cry, Castlevania és Scott Pilgrim sorozata

×