Magyarország egyik legkedveltebb és legismertebb csapata, a TheVR már több mint 10 éves. Az alkalomból készült egy dokumentumfilm.

2023.09.06. – Azt gondoljuk, hogy aki valamennyire ismeri a hazai videojátékos közösségeket, azt is tudja, hogy mi az a TheVR. Jani és Pisti hosszú évek óta szórakoztatja a közönséget mindenféle videojátékos és/vagy tech-jellegű tartalmakkal. Legyen szó akár a Youtube-ról vagy a Twitchről, tartalom van bőven, és az évek során hatalmas fejlődés volt látható csatornák életében. Az műsorok és videók széles skáláját ismertük meg, az alkotócsapat kibővült, a srácok saját irodát vettek, az rajongótábor pedig folyamatosan nőtt.

Persze még nem említettük az olyan projekteket, mint a trailervágó-verseny, a TheVR applikáció vagy a hazai Twitch Streamer Bajnokság. Az elmúlt 10 évben tehát valóban sok dolog történt, amiről most egy hatalmas, összefoglaló dokumentumfilmben emlékeztek meg.

Miről szól a TheVR dokumentumfilm?

Nagyon röviden a TheVR munkásságának elmúlt 10 évéről. A filmben Jani és Pisti mesélnek majd saját élményeikről, állításuk szerint pedig olyan történetek is napvilágot látnak, amiről eddig nem hallhattunk. A dokumentumfilmen ráadásul nem kis nevek dolgoztak. Duszka Péter és Simonffy Péter szintén részt vett a munkálatokban. A részletekről Jani és Pista a szeptember 6-i Happy Hour adásában számolt be részletesebben.

„Azért akartuk elkészíteni, hogy legyen egy pont a csatornán, amikor megejtünk egy visszatekintést, hogy mi is történt az elmúlt 10 évben” – fogalmazott Pisti.

„Ami fontos volt nekünk a felvétel során, hogy mind a ketten külön beszélünk az elmúlt 10 évről, tehát nem hallottuk egymást” – tette hozzá Jani.

A vágásért egyébként szintén Jani felel, tehát a videó a csatorna jól ismert stílusát tükrözi majd. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen hosszú lesz a dokumentumfilm, de várhatóan több óra sztorizásra számíthatunk. A premier egyébként élő 4K-ban zajlik majd, tehát együtt nézhetik a rajongók.

A THEVR10: A dokumentumfilm egyébként október 5-én jelenik meg a hivatalos Youtube csatornán. A TheVR Twitch csatorna egyébként ismét szárnyalt az elmúlt hónapban, egyelőre senkinek nem sikerült még letaszítani a trónról.

Borítókép: TheVR

Ezt láttad?

Egy hajszálon múlott! – Ennyire még nem szorongatták meg a TheVR-t

×