Adatbányászok úgy vélik, hogy a következő Apex Legends karakter Blisk lehet. A helyzet viszont az, hogy nem mindenki ért egyet a teóriával.

Alig kezdődött el az Apex Legends negyedik szezonja, máris új karakterek kerültek reflektorfénybe. Bár az új évad kezdete előtt sokan Forge-ot várták a játszható karakterek listáján, helyette egy vérszomjas fejvadászt kaptunk a nyitánykor. Egyesek még Revenant ultijának hitboxait tanulmányozzák, míg mások már a jövőbe tekintenek, és a következő karakter kilétét próbálják kideríteni.

Továbbra is vannak fanatikusok, akik szerint Forge halála még nem a véget jelentette a karakter számára, és simán megjelenhet a játékon belül. Többen is úgy gondolják, hogy a Revenant videóban felbukkanó Rosie/Loba lehet a következő legenda.

A Redditen FrozenFroh, aki rengeteg darabkáját szedte össze az Apex történetének ezzel szemben úgy vélekedik, hogy Blisk lehet a következő hős.

Blisk már a játék megjelenése óta húzza a Titanfall rajongókat. Most úgy tűnik, hogy újabb a karakterre utaló darabokat találtak. FrozenFroh az egyik töltőképernyőn a fedezte fel, hogy valaki egy Kuben nevű alakra fogad, ami Blisk keresztneve. Továbbá a Revenant videóban szintén említést tesznek a karakterről, miszerint 1 éve már nem látta senki és lehet, hogy meghalt.

Korábban már kaptunk egy listát a várható legendákról és képességeikről, melyben Blisk is szerepelt. Az eredetileg a harmadik szezonban megjelenő karakter végül nem csatlakozott a harchoz, de ahogy mostanában csavarja a szálakat a Respawn, ez bármikor megváltozhat.

Hogy pontosan ki lesz a következő karakter, még kérdés, mindenesetre kíváncsian várjuk az új fejleményeket.

Ti melyik karaktert várjátok a harcba?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×