A napokban startolt az Apex Legends negyedik szezonja, mely sok újdonság mellett új hőst is behozott a játékba.  Revenant ultija azonban még hagy kivetni valót maga után.

A játékosok már tegnap észrevettek problémákat Revenant működésével kapcsolatosan, most újabb érdekességre bukkantak. Ezúttal a karakter ultijáról derül ki egy igen komoly probléma.

Aki esetleg nem tudná, Revenant ultija a Death Totem, mely rövid ideig megvédi azt a játékost, aki érintkezik vele, és halál helyett visszakerül a Totem mellé.

Bár elsősorban a túlvilág ellen véd az ulti, úgy tűnik a golyókkal szemben is hatásos. Mint ismert az Apexben a karaktereknek különböző hitboxaik vannak. A legnagyobb Gibraltar, akinek 79 négyzetcentiméteres a találati felülete, míg a legkisebb Wraith, akinek ez 33 négyzetcenti.

A totem esetében viszont a hitbox nagyobb, mint a karaktermodell, így hiába látjuk az ellenfelet, nem tudjuk ellőni.

Ez az ulti esetében is érvényes, hisz ha közel állunk a Totemhez, akkor az ellenfél helyett a totembe eresztjük lőszereinket. Revenant ultija ezért akár fedezékként is használható. Nem csak mi, hanem csapattársaink is ki tudják használni, így akár healelni is tudunk a Totem mellett, anélkül, hogy golyót kapnánk.

Wrong Hitbox – Ult Revenant
byu/kalimbor inapexlegends

Az FPS-ek egyik fő eleme a hitbox, így valószínűleg a Respawn utánanéz a problémának. Bár maga az ulti elég könnyen elpusztítható, elég zavaró, ha a tiszta találat helyett valami másban akad meg a lőszerünk. Valószínűleg hamarosan érkezik a javítás.

Nektek eddig hogy tetszik az új karakter?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×