Óriási hype közepette indult el az Apex Legends 4. évada, az Assimilation. Bekerült a karakterek közé Revenant, mely valószínűleg egy bug miatt lesz láthatatlan a scope-okban.

Nem sokkal azután, hogy elindult a 4. évad, a játékosok máris egy olyan hibára lettek figyelmesek, mely megnehezíti az karakterek kiiktatását a meccsek során. Egy játékos arról számolt be, hogy nemcsak Revenant, de Bangalore és más karakterek is láthatatlanok lettek scope nézetben.

Egyelőre persze nem lehet tudni, hogy a karakterek vagy a scope-ok okozzák-e a hibát, mindenesetre ha ez véletlen, akkor sok gondot okozhat még, amennyiben sokat késik a javítás. PandaTheLayZ felvételein például a Revenant teste távolról szinte teljesen láthatatlanná válik; a karakternek csupán apró részletei láthatók piros színben.

Revenant body is invisible through the sniper digital threat from r/apexlegends

Néhány kommentelő viccesen azt írta, ennek oka az, hogy a karakter acélból készült, így nem látható a thermal scope-ban. Ez érthető is lenne, ha nem fordult volna elő más karakterekkel is. Utóbbi arra utal, hogy ez inkább egy hiba, mintsem egy szándékos funkció. Jelen pillanatban egyelőre semmi nem utal arra, hogy a fejlesztők foglalkoznának a problémával. Bár bizonyára figyelik a fórumokat, különösen most, nem sokkal az évad indulása után. A bug a Trello táblán viszont egyelőre viszont nem szerepel.

Sajnos nem lehet tudni, hogy pontosan hány játékost érint a hiba, így ha te még nem tapasztaltad, szerencsés vagy. A fenti Reddit videóra egyébként már több mint 1600 Upvote érkezett. Talán ez elég lesz ahhoz, hogy a Respawn felfigyeljen a dologra.

Nem ez az egyetlen hiba persze, ami érdekes az Apex Legends új évadában. Nemrég valaki szintén a Redditen bemutatta, hogy a Planet Harverster fénysugara még akkor is megöli a játékosokat, ha azok még a gépen ülnek, kiugrás előtt.

I don’t think this is supposed to work like this from r/apexlegends

Te találkoztál már a hibák bármelyikével?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×