Az Apex Legends negyedik évada a küszöbön áll, egy új karakterrel együtt. Persze az elmúlt időszakban több hős is kiszivárgott. Mutatjuk őket.

Nemrég megerősítést nyert, hogy az Apex Legends negyedik évadával megjelenik Forge a játékban, aki egyébként korábban már kiszivárgott. Persze nem ő volt az egyelten, akinek készülésére valamilyen módon utalást találtak a rajongók és az adatbányászok – írja a Dexerto. Most összeszedték az összes eddig kiszivárgott Apex Legends karaktert, akik nagyjából képességeit is tudni vélik.

Forge

Kép forrása: Respawn

Forge már korábban kiszivárgott karakter volt, ám nemrég egy devstreamnek köszönhetően hivatalossá vált, hogy február 4-én bekerül a játékba. A Respawn azonban nem fedte fel pontosan, hogy milyen képességekkel rendelkezik majd, így arra csak a kiszivárgásokból tippelhetünk.

Ez alapján azt feltételezik, hogy képes rövid hatótávú kötelet használni, amivel magához tudja húzni az ellenfeleket, vagy fel tudja magát lökni vele a levegőbe. Ezen kívül a levegőből le is tud gyorsan érkezni (szuperhős érkezésszerűen). Az ellenfelek melee támadással történő megölése esetén Forge élettöltést és speed boostot is kap.

Revenant

Kép forrása: EA

Nem sokkal Forge bejelentése után, a korábbi Fight or Fright Collection event előzetesében megjelent Revenant kapcsán is friss híreket kaptunk. Az EA honlapjáról elég könnyen elérhető lett egy teljes alakos kép róla. Egyes felvetések szerint ő is valamikor a negyedik évadban jelenik majd meg.

Revenant a kiszivárgott infók alapján képes lesz magasabbra mászni a falon, illetve gyorsabban csúszni. Kilő egy mérgezett nyilat, ami képes egy percig felfedni az ellenfél helyzetét, addig, míg az nincs full hp-n. Egy mérgezett füstbombája is van, illetve lerakhat egy olyan totemet, ami megvédi a csapattársakat a haláltól. Ha meg is ölik őket, újjáélednek 20 hp-val.

Rosie

Kép forrása: Dexerto

Rosie az egyik olyan karakter, akinek neve már tavaly év elején kiszivárgott, és akire nagyon régóta várnak a rajongók. Képességeit tekintve Rosie képes lesz a falon keresztül is látni a közelben lévő lootot. Ezen kívül el tud dobni egy lemezt, aminek a helyére tud teleportálni, valamint le tud rakni egy eszközt, ami összegyűjti a közelben lévő lootot.

Nomad

Kép forrása: Dexerto

Nomad karaktere szintén felfedezhető volt az Apex Legends fájljai közt, de hátteréről egyelőre keveset tudni. Még az sem biztos, hogy a fenti kép valóban őt ábrázolja. Nomadnak és csapattársainak van néhány plusz kiegészítő helye a táskában. Le tud helyezni egy eszközt, amivel különböző eszközöket tud craftolni.

Immortal

Kép forrása: Dexerto

Immortal első ránézésre egy abszolút Titanfall ihlette karakter, legalábbis a kiszivárgott kép alapján. Az adatbányász That1MiningGuy szerint egy támogató karakter, ahogy Lifeline. Képességei szerint képes knock után felhúzni saját magát a csapattárs segítsége nélkül, az ultija pedig képes a közelben lévő csapattársak teljes életerejét és pajzsát visszaállítani, illetve 30 másodpercig a társak fel tudják húzni magukat segítség nélkül.

Blisk

Kép forrása: Dexerto

Blisk egy másik operátor, akit valószínűleg a Titanfall ihletett, és akit már láthattunk egy korábbi előzetesben. A Titanfallban Blisk egy dél-afrikai zsoldos és az Apex Predators, egy rossz fiúkból álló csoport vezetője. Képessége lehetővé teszi, hogy egy ellenség kivégzése 10 másodpercig felfedje annak társainak hollétét. Az eldobható kése nem csak sebez, de meg is jelöli az ellenfelet.

Rampart

Kép forrása: Dexerto

Az alábbi kép az egyetlen, mely ismeretes Rampartról, aki egy kiszivárgott fejlesztői karakterrajzból vált lehetséges hőssé. Rampart elvileg képes fedezéket készíteni, ami felfogja a lövéseket. Ezen kívül képes letenni egy gépfegyvert, amit bárki tud használni.

Jericho

Kép forrása: Dexerto

Ahogy Rampartról, róla is igen keveset tudunk egyelőre, de a kép alapján egy nagydarab karakterről van szó, mint Caustic vagy Gibraltar. Elvileg olyan pajzsa van, ami védi a hátát, amikor nem használja azt aktívan, sőt van egy teljes méretű pajzsa, ami mindentől megvédi.

Skunner

Kép forrása: Dexerto

Skunnerről szintén keveset tudni, ha csak nem azt, hogy képességei szerint csapdákat használ, hasonlóan Wattson-hoz. Passzív képessége miatt nem lassítják le a csapdák és nem lesz látható a tracker karakterek számára. Ezen kívül tüskés akadályt képes létrehozni, ami folyamatosan sebzi azokat, akik áthaladnak rajta.

Husaria

Kép forrása: Dexerto

Husaria beceneve a Hard Breacher, aki különösen agresszív karakter, számos előnyös közelharci képességgel. Van egy shotgun a lábán, ami tüzel, amikor berúg egy ajtót, vagy megrúg egy ellenfelet. Olyan gránátja van, ami elvakítja és megsüketíti az ellenfeleket. Az eszközével lehetségessé válik, hogy a fal túloldalán lévő csapdákat eltávolítsa.

Prophet / Seer

Kép forrása: Dexerto

Szinte semmi sem biztos ezzel a karakterrel kapcsolatban, azt viszont tudni vélik, hogy kiemelkedően pontosan tud lőni, amikor belenéz a scope-ba, sőt már a játék elején kap egy scope-ot. Ultijával elővesz egy hangtompítós sniper fegyvert, amivel hármat tud lőni.

Downfall

Kép forrása: Dexerto

Downfall az eddigi információk szerint Populist Pyromaniac-ként ismert, aki elvileg fejlesztés alatt áll. Automatikus eloltja a tüzet, amikor keresztül megy rajta, sőt az égő csapattársak tüze is elalszik a közelében. Komolyabb képessége, hogy lerak egy molotovval teli ládát, amiből a csapattársak is felvehetnek és eldobhatnak molotovokat. Ultijával egy rakétát is ki tud lőni.

Valk

Kép forrása: Dexerto

Valk az egyik olyan operátor, akiről tavaly a kiszivárgások igen sokat beszéltek. Képességeiről tavaly októberben írtunk, de úgy tűnik, azóta valamelyest megváltoztak a képességre vonatkozó infók. A VTOL Jets képes a levegőben tartani a karaktert, Valk képes kilőni egy rakétát, ami többször robban fel, illetve a karakter ultijával a csapattársak is fel tudnak repülni az égbe.

Reckoner

Kép forrása: Dexerto

Reckoner a legutóbb felfedezett és kiszivárgott karakter, akit a játék fájljai közt fedeztek fel. Valószínűleg a fejlesztés nagyon korai szakaszában van, így nem valószínű, hogy hamar bekerül a játékba. Ha elpusztul a pajzsa egy kis robbanás sebzi a közelben lévő ellenfeleket. Ha ez nem lenne elég, olyan energianyalábot lő ki, ami az ellenfél pajzsát leszívja és feltölti a sajátját.

Concuid

Kép forrása: Dexerto

Concuid Forge-al együtt együtt egy frissen felfedezett hős, aki elvileg support karakter lesz. Képessége szerint szintén képes ellopni az ellenfelek shieldjeit, egy a levegőben cirkáló gömbbel.

Ez az eddig kiszivárgott összes Apex Legends hős, akik közül valószínűleg néhány fejlesztés alatt áll, néhányuk pedig talán sosem kerül be végül a játékba, vagy nem ilyen formában.

Te milyen karakternek örülnél a játékban?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×