A Respawn Entertainment végre bemutatta az Apex Legends 4. évadának előzetesét, amely felfedi Revenant történetét, sőt talán egy másik karakter motivációját.

Lassan pontosan egy éves az Apex Legends, melyet a Respawn az új évad és egy igen izgalmas történetet útra indításával ünnepel. Ennek főszereplői az új karakterek, Forge, Revenant és még valaki – írja a Dot Esport.

Nem sokkal azután, hogy bejelentették Forge megjelenését a játékban, egy rövid videó is készült róla, melynek végén a Revenant hátba támadja és úgy tűnik, megöli. Az új előzetes új információkat fed fel arról, hogy mi is történt Revenantal és hogyan lett az, aki.

„A Revanant volt a Syndicate valaha volt legnagyszerűbb bérgyilkosa. Azonban, amikor egy kísérlet kudarcba fulladt, látta hogy a Hammond Robotics mivé változtatta. A cég visszatérése Outland-re felélesztette bosszúszomját és nem nyugszik addig, míg mind meg nem öli őket” – magyarázza a Respawn.

 

Az előzetes mindazonáltal felfedi a Revenant egyik képességét is, amiről már voltak kiszivárgott infók. Revenant a kiszivárgott infók alapján képes lesz magasabbra mászni a falon, illetve gyorsabban csúszni. Kilő egy mérgezett nyilat, ami képes egy percig felfedni az ellenfél helyzetét, addig, míg az nincs full hp-n. Egy mérgezett füstbombája is van, illetve lerakhat egy olyan totemet, ami megvédi a csapattársakat a haláltól. Ha meg is ölik őket, újjáélednek 20 hp-val.

Persze ebből sajna nem derül ki, hogy mi a helyzet Forge-al. Sok rajongó meg van győződve arról, hogy a videóban látható Forge csak egy hasonmás volt.

Rosie lenne a kislány?

Az Apex Legends adatbányászai korábban már felfedték, hogy a játékba valamikor megérkezhet Rosie karaktere, akit korábban Loba néven is megtaláltak. A Loba portugál nyelven farkast jelent. A friss előzetesben a Revenant által megtámadott férfi lánya egy farkasos szobrocskát kap ajándékba. A kislány a jelenet végén dühös tekintettel látható, ami utalhat arra, hogy Loba, azaz Rosei pontosan azért érkezik az Apex Legends színterére, hogy bosszút álljon apja haláláért, pontosan a Reventanton.

Kép forrása: Respawn

A történet még egyáltalán nem ért véget, és valószínűleg a jövőben egyre összetettebb és izgalmas háttérsztorikat kapunk. Az új hős mellett a Respawn megerősítette, hogy újabb fegyver is érkezik a negyedik évadban, a Sentinel Sniper Rifle. Persze indul az új Battle Pass és a map is változásokon megy keresztül.

Az Apex Legends 4. évada, az Assimilation február 4-én indul. Te már felkészültél?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×