Beindult a teória-vonat az Apex Legends negyedik szezonja kapcsán. Forge látszólag életét vesztette, de ezt nem akarják elhinni a játékosok…

Hamarosan megérkezik az Apex Legends negyedik évada. Ahogy az eddigi szezonok esetében is, így most is lett egy zászlóhordozója az új évadnak. A Respawn Forge-ot szánta új hősnek, hivatalosan is bejelentették.

 

Aztán megjelent az első hivatalos videó is, ami egy lépéssel közelebb vitt volna minket az Assimilation névre hallgató szezonhoz. A videóban interjút készítettek Forge szereplésével, aki egy merénylet áldozatává vált beszéde közben. Az elkövető Revenant volt, akiről azóta további információkat szivárogtatott ki a kiadó:

 

 

A halottnak nyilvánított Forge viszont valószínűleg a valóságban nem veszítette életét, erre még maguk a fejlesztők is utaltak a közelmúltban.

A karakter hivatalos leírásában is olvasható, a híres harcost sűrűn imitálták mások. Ennek oka feltehetően Forge védelme, saját szemünkkel láthattuk, hogy erre szükség is van.

 

Most Moy Parra, a Respawn vezető pozícióban dolgozó tervezője írt egy igencsak érdekes hozzászólást Twitterre. A kérdés adta magát, az után érdeklődtek a játékosok, Forge tényleg életét vesztette-e a videóban.

A fejlesztő szarkazmussal átitatott üzenete első olvasatra ugyan azt sugallhatja, az említett bajnok tényleg elhalálozott, viszont ha figyelünk az emojikra, egy pillanat alatt megváltozik az üzenet jelentése. A két keresztbe tett ujj jelentheti azt is, hogy valakinek szorítunk, de mind a magyar, mind az amerikai kultúrában is van másik jelentése a szimbólumnak. Bizony jelentheti azt is, hogy amit mondtunk, nem gondoljuk komolyan, vagyis füllentünk. Ebben az esetben pedig nagy valószínűséggel utóbbit jelenti Moy Parra jelhasználata.

A legfelkapottabb teória szerint a Ranked szezon első felében Revenant lesz az Apex debütáló karaktere, míg a második felében, amikor átvándorolunk Kings Canyonra, Forge csatlakozik a harchoz, hogy bosszút álljon a merénylőjén.

Egy biztos, jó munkát végez a Respawn, az ilyen jellegű tartalmakkal lehet a magasba emelni a játékot, ugyanis ezek a témák aktivizálják és megosztják a közösséget.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×