Több panasz is érkezett a közösségtől az EU szervereken a PUBG kétszemélyes játékmódjára. A Duo lobby nem ad társat a játék elején, egyedül kell ugranunk.

Valamit nagyon benéztek a fejlesztők a 6.1-es frissítés alatt a PUBG műhelyében. Szinte megállás nélkül fedezik fel az újabb és újabb hibákat a játékosok. Volt már lobby, ami órákig nem indult el, visszatértek a jogtalanul kiosztott banok is a játékba, és akkor még a mikrolagok tömegeket érintő botrányáról nem is beszéltünk. De persze nyugodtan említhetnénk még a WackyJacky által kinyomozott, pingekkel kapcsolatos felháborodást is, tényleg rengeteg a probléma.

A legújabb hiba pedig a Duo lobby-k kapcsán merült fel, egyszerűen nem dob be mellénk társat a játék, az EU szerveren.

Card

Card

Matchmaking broken, join 2s at 40 players, never given a partner up to full lobby. Doesn’t make sense?! Tested 3 times in a row on live stream from r/PUBATTLEGROUNDS

Aki tehát Duózni szeretne, jelenleg két lehetőség előtt áll. Vagy eleve partnerrel érkezik a lobby-ba, vagy vállalja, hogy Solo vs. Duo meccset fog játszani. A játék ugyanis jelen állás szerint nem ad random partnereket az EU szerveren duózó PUBG játékosoknak.

Egy újabb hiba, amit javítani kellene a lehető leggyorsabb ütemben. Pedig ebből már eddig is volt jó pár, a mikrolagoktól a pingeken át a jogtalan banokig. Mindeközben a PUBG játékosszáma folyamatosan csökken, ideje lenne összeszednie magát a PUBG Corp. fejlesztőinek.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×