Sajnos nincsen jó helyzetben a PUBG. A játékosok egyre több hibát találnak a 6.1-ben, többek között egy olyan bug is felbukkant, ami ellehetetleníti a játék indítást.

Nincs is kellemetlenebb annál, amikor nem tudunk kedvenc játékunkkal játszani. Sajnos a PUBG esetében ez meglehetősen sűrűn előfordul, a játék ugyanis szeret hibákat halmozni.

A közösségen belül mostanában gyakran felbukkan a matchmaking hibájának híre. Nemrég érkezett meg a 6.1-es frissítés, de sajnos nem mindenki tudja tesztelni az újdonságokat, ugyanis a rendszer sok esetben egy hiba miatt nem indítja el a meccseket. Ha egy váróban kevesebb, mint 100 (ez a maximális) ember tartózkodik, nem indul el a kör.

6.1 – Rounds Can No Longer Start Without 100 Players from PUBATTLEGROUNDS

 

Az egyik Reddit felhasználó részletesen le is írta tapasztalatait, sőt még képekkel is alátámasztotta, hogy bizony valami nincs rendben a játékkal mostanában.

A rendszernek úgy kellene működnie, hogy 100 ember esetén automatikusan elindítja az adott kört, viszont kevesebb főnél vár pár percet az indítással. Nos, a legfrissebb játékhiba szerint is vár, ám sajnos a végtelenségig.

Bozocow például képes volt több, mint negyed órát várni a lobby-jában. Elmondása szerint volt egyszer egy reménysugár, hogy elindul a menet, akkor 80 fő várt egyszerre a meccsre. A nagyja viszont gyorsan feladta, így esélye sem volt arra a bejegyzés szerzőjének, hogy megmérettesse magát a többiekkel.

A hozzászólások és egyéb fórumbejegyzések alapján a hiba szerencsére nem gyakori, az adott körből való kilépés pedig – egy ideig – orvosolja a problémát.

Ha tehát nem indulna pár percen belül a kör, nincs értelme várni a csodára, valószínűleg soha sem fog elstartolni, így érdemes a lehető leggyorsabban továbbállni! Remélhetőleg a PUBG Corp. hamarosan javítja a szóban forgó kellemetlenséget.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×