Ideje lenne finomítani az anti-cheaten.

Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak arra, hogy ok nélkül bannol a PUBG anti-cheatje. Persze látatlanban nehéz eldönteni, hogy nem csak kamuzik-e az illető, de sajnos a csalók pár dollárért szerzik be a kínai kulcsokat, így ők már fel vannak készülve a banra. A feloldott bannok számából viszont egyértelműen látszik, hogy még mindig óriási hibaszázalékkal dolgozik a PUBG anti-cheatje, ami vagy nem ellenőrzi megfelelően az adott gépet vagy ilyen gyakran hibázik a rendszer.

Az biztos, hogy a játékosok egyiknek sem örülnek, de ki is örülne egy bannak több ezer óra tisztességes játék után?

Mindezek tetejébe a support folyamatosan lepattintja a reklamálókat és semmilyen információt nem adnak arról, hogy mégis miért bannolták az illetőt.

Jó esetben csak ideiglenes bant kapunk

Teljesen mindegy, hogy milyen rossz a statisztikánk, az világossá vált az utóbbi időben, hogy egyáltalán nem törődnek vele. Ezért láthatunk olyan fiókokat bannolva, akiknek 1-es alatti a K/D-jük, mindeközben 10-es K/D felett is szaladgálnak csalók, őket mégsem kapja el egyből a rendszer.

De akkor mégis hogy szedik le a bant?

Úgy tűnik, hogy jelenleg főként a közösség erejére lehet számítani. A játékosok főként abban reménykedhetnek, hogy a redditen felkapják az emberek a témát és erre felfigyel a PUBG Corp. is. Legutóbb tnb-tuba járt így, aki minden személyes adatát megadta a supportnak, illetve teljes mértékben rendelkezésükre állt, de sokáig egy szimpla válasszal sem méltatták. Utána feltöltött egy videót, kitett egy posztot redditre, nemsokkal később pedig már fel is oldották a bant. Véletlen lenne? Aligha, ugyanis nem ő az egyetlen, akit így unbannolt a PUBG Corp.

Szóval, ha valakit ok nélkül bannoltak, akkor irány a reddit, ugyanis jelenleg ez a leghatásosabb felület.

PUBG PC PERMANENT BAN from PUBATTLEGROUNDS

Valószínűleg egyébként a munkaerőhiány is közrejátszik, ugyanis 87 állásajánlat van jelenleg a PUBG Corp. szöuli főhadiszállásán meghirdetve,.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×