A rengeteg negatív komment miatt a videós úgy döntött, eltávolítja az alacsony és magas ping összehasonlítására készített anyagot.

Alaposan felrázta a közösséget WackyJacky legutóbbi videója, melyben az alacsony és magas pingű PUBG játékosokat hasonlította össze. Az eredmények sokkolóak voltak, a rendszer ugyanis gyakorlatilag mindenben előnyhöz juttatja a magas pinggel rendelkező játékosokat.

Legyen szó peekelésről, vagy sima tűzpárbajról, minden esetben a magas pinggel rendelkező játékos van előnyben.

De kiderültek olyan extra finomságok is, hogy ha a magas pingű játékos menet közben ellő valakit, aki időközben beért a fedezék mögé, az utólag is megkapja a sebzést. Hiába van már jó ideje a fal mögött.

 

A videó érthető módon rengeteg értetlenkedést váltott ki a játékosokban, sokan egyenesen WackyJacky-t támadták az eredmények miatt. Mivel nem szerette volna elvinni a balhét a PUBG Corp. helyett, inkább az egész videót letörölte. Állítása szerint mostanában így is elég negatív hullám éri, nem hiányzik még ez is.

Szerencsére, ami egyszer felkerül az internetre, az örökre fent is marad. Jelen videóval is ez a helyzet, több lelkes PUBG rajongó is lementette magának, így a törlés után is megmaradt.

https://www.youtube.com/watch?v=1WR8HpvNP4Q

 

Aki még nem látta siessen, ki tudja ezt a változatot mikor szedetik le a YouTube-ról.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×