Márciusban 8 egészen remek játékot zsebelhetünk be mindösszesen 899 forintért cserébe – köztük is egy legendás szerepjátékkal kultikus folytatásával.


Bódi Dániel

2024.03.01. – Érdemes most már megtanulni, hogy a magyar előfizetők különösen jól járnak az Amazon Prime Video előfizetéssel, ami valamiért Magyarországon a Prime Gaminggel alkot egy egészet. Senki sem érti, lehet, hogy egy anomália, de elég régóta így működik a dolog, ami ugyebár azért is jó nekünk, mert így nem csak egy igen masszív film és sorozat streaming szolgáltatást vehetünk igénybe, hanem egy rahedli játékot és népszerű játékokon belüli extrákat is berámolhatunk – mindösszesen 899 forintért.

Nem hazudok, én is így használom: nincs semmi dolga az embernek, csak felmenni az Amazon Prime Gaming dedikált weboldalára, bepötyögni a Prime Videós felhasználót és jelszót, majd vinni mindent, amit csak találni. Márciusban például 8 remek játékkal ajándékozzák meg az előfizetőket, melyek között egy legendás szerepjáték-sorozat második része is megbújik:

  • Fallout 2 – március 7-től  (GOG)
  • Scarf – március 7-től (Amazon Games App)
  • Mystery Case Files: Moths to a Flame – március 14-től (Amazon Games App)
  • Invincible Presents: Atom Eve – március 14-től (Epic Games Store)
  • Pearls of Atlantis: The Cove – március 21-től (Legacy Games)
  • Bus Simulator 21: Next Stop – március 28-tól (Amazon Games App)
  • Through the Darkest of Times – március 28-tól (Amazon Games App)
  • Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker – március 28-tól (Amazon Games App)

Két dolgot azért érdemes tudni: 1) a játékok kódjait különböző áruházakban lehet beváltani, ami azt jelenti, hogy a Prime Gaming/Video előfizu lemondása után is megmaradnak – kivéve az Amazon Games Appos címeket. 2) A feltüntetett dátumok csak az elérhetőségük kezdetét jelzi, onnantól viszont általában 30 napig, esetleg a hónap végéig bármikor igényelhetjük a kódokat.

A Falloutot pedig érdemes újra elővenni, esetleg pótolni, hiszen hamarosan érkezik az Amazon – a képek és az előzetes alapján – meglepően remekül festő és ígéretes Fallout-sorozata, aminek cselekménye ugyan nem kapcsolódik közvetlenül a játékokhoz, de a teljes megértéséhez egészen biztosan nem fog ártani a háttérismeret.

Mindezek mellett azonban érdemes alaposan körülnézni az Amazon Prime Gaming „More Benefits” menüpontjában is, ahová jellemzően az in-game szajrét szokták kigyűjteni. Itt pedig minden van, ami szem-szájnak ingere: EA Sports FC 24 pakk, Overwatch 2 Tier skip, TFT tokenek, MWIII, CoD Mobile és Warzone kozmetikumok, Battlefield XP booster, WoW cuccok, Destiny 2 Bundle, PUBG skinek, World of Tanks Dűne-csomag és még nagyon-nagyon sok minden más. És nem kamu: tényleg 899 forintért!

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezzel a 15 kult-klasszikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×