Létezik egy valós online világtérkép, ahol többek között Magyarországot is olyan stílusban láthatod, ahogy a Red Dead Redemptionben a térképet.

2024.02.26. – Ha játszottál már valaha a Red Dead Redemption 2-vel, akkor bizonyára vágod, hogy hogy néz ki a térkép, amivel a játékban tájékozódnunk kell. Az egész egy nagyjából egyszínű, sivár, sivatagos, a vadnyugat stílusát idéző térkép, elnagyolt terepábrázolásokkal, és a korra jellemző ikonokkal. A helyzet az, hogy ennek az egyedi stílusú térképnek van egy testvére, ami viszont nem a játék terepét, hanem a valós világot mutatja be.

Olyan az egész, mint a Google térkép, csak éppen RDR2 stílusú.

Az egészre egyébként nemrég egy Reddites Red Dead Redemption 2 rajongó hívta fel a figyelmet, mivel a játék még mindig nagyon népszerű világszerte. Hihetetlen, hogy a játékosok még öt évvel a játék megjelenése után is találnak új módokat a tiszteletadásra, ez a világtérkép egyszerre vagány és praktikus. A legnagyobb dolog, hogy a térkép szinte mindent lefed a valóságban, amolyan western stílusban. Ha jól ráközelítünk a dolgokra, a játék ikonjaival együtt látjuk a boltokat, sőt a látványosságokat is. Amint látjátok, a magyar térképpel is működik.

Minden részletet, egészen a házakig, utcákig, fontos helyszínekig, mindent lefed, ami egyszerűen lenyűgöző. Gyakorlatilag megnézhetjük, hogy milyen lenne a környékünk, ha a Red Dead Redemption világának a része lenne. A különböző helyszínek kis kerek ikonokkal vannak ellátva, akárcsak a játékban. Tekintve a puszta méretét, úgy tűnik, hogy a már elérhető térképadatokból merít, hozzáadva a Red Dead Redemption 2 skint, de ettől még nem lesz kevésbé lenyűgöző.

Sajnos a Mapboxon „New Western” névre keresztelt térkép nem jelzi, hogy ki az eredeti készítője, de hatalmas dicséretet érdemel az alkotásért. Várjuk kommentben a képeket a saját házadról a Western térképből kivágva! Muti!!!

Ezt láttad már?

Ezzel a 21 remek játékkal teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×