Kiadtak egy teljesen ingyenes operátor skint a Modern Warfare 3 és a Warzone játékosai számára, ami a Monster Energy együttműködés része.

2023.02.21. – Annak ellenére, hogy sokak szerint a Warzone is már kezd egy kicsit átmenni Fortnite-ba a sok-sok bugyuta skin miatt, őszintén: ki nem szereti, ha hozzávágnak egyet ingyen?! A Call of Duty Modern Warfare 3-ban megjelent Monster Energy operátor skin, ami a természetesen a Warzone-ban is használható, 3 egyszerű lépésben megszerezhető. Forrásaink szerint a megszerzése már működik, de ha nem, akkor próbálkozni kell.

Amúgy nem gyakori, hogy CoD-ban mindenki számára ingyenes skint adnak, szóval ezt az alkalmat becsüljük meg. Általában csak bizonyos szolgáltatások előfizetői, például Amazon Prime vagy PS Plus előfizetők kapnak extrákat, ám ez a lehetőség mindenkinek szól. Ha sosem vettél semmit a játékon belül, ezt a Monster Energy skint akkor is behúzhatod teljesen ingyen.

Monster Energy skin

Ha tetszik a borítóképen található skin, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni az Activision oldalára, belépni a fiókodba, és igényelni az új Monster Energy The Beast skint. Sajnos nem világos, hogy az ajánlat meddig lesz elérhető, szóval nem árt sietni a dologgal.

Hogyan lehet megszerezni a Call of Duty ingyenes Monster Energy skint?

A CoD és a Monster még tavaly novemberben indított egy jó kis akciót, amikor is ugye aki vett energiaitalt, az kapott egy kódot hozzá, amit a játékban lehetett felhasználni, mindenféle extra tartalomra. Amúgy ha szereted a Warzone és a MW3 világában a különleges skineket, akkor örülhetsz, mivel azt pletykálják, hogy jön egy Warhammer 40000 crossover. Ez persze még nincs bejelentve, de ami késik, nem múlik.

Ezt láttad már?

Miért jelenik meg egyre több sz@r állapotú AAA-s játék?

×