Egy Call of Duty: Modern Warfare 3 szivárgás bemutatja hogyan néz ki pár Warhammer 40.000 skin a játékban, ami most vagy jön, vagy nem.

2024.02.16. – Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez igaz, de egy nemrég megjelent Call of Duty szivárgás egy még be nem jelentett Warhammer 40.000 kollaborációt mutat be, teljes valójában. Bár a most megjelent videóval kapcsolatban van egy olyan érzésem, mintha csak egy AI által alkotott rajongói koncepció lenne, és semmi több, több adatbányász is azt állítja, hogy a Season 2 során bizony Warhammer 40K crossover érkezik a játékba.

A Modern Warfare egyik ismert szivárogtatója, TheOfficeCoD is nagy örömmel osztotta meg a hírt, hogy elvileg Warhammer 40K skinek érkezhetnek a játékba, erős és nagyon tetszetős páncélok formájában. A hír persze nem újdonság: még januárban két másik adatbányász is bizonyítékokat talált arra, hogy hamarosan lesz valamilyen Warhammer esemény. A játék fájljai közt több Warhamerre utaló fájlt találtak, például töltőképernyőket, érméket és utalások játékbeli bossokra. Fontos megjegyezni, hogy ezt a fejlesztők hivatalosan még nem jelentették be, szóval az egészet tekintsétek inkább érdekességnek. Videó azonban már van róla, ami segít elképzelni, hogy milyen lehet.

Warhammer 40K X Call of Duty

Az adathalász TheOfficeCOD által közzétett videóban két Warhammer 40K Space Marine skin látható, kék és vörös színben. A Space Marine-nek valószínűleg a legnépszerűbb karakterek a népszerű franchise-ból, így nem meglepő, hogy őket választották. A skinek azonban megdöbbentően nagyok, de lehet, hogy ennek oka van.

Az adatbányász azt is megemlítette, hogy a Space Marine skinek a fájlokban „juggernaut” felirattal vannak ellátva, így lehetségesnek tűnik, hogy a túlméretezett skinek csak akkor lesznek elérhetők, ha a Juggernaut killstreakek egyikét használjuk. Szóval simán lehet, hogy a Warhammer 40K eseményt összekötik a Juggernautok használatával, vagy egy teljesen külön játékmód érkezik a crossover alkalmával. Ez persze egyelőre csak spekuláció. Egyébként TheRed ZipiT videójában nem csak a skinek nézhetők meg, hanem néhány kivégző mozdulat is.

 

Ha igaz is, hogy jön valamilyen Warhammer 40K esemény, biztos hogy még várni kell rá. Február 28-tól ugyanis a zombiké lesz a főszerep, hiszen jön a The Walking Dead event.

Ezt is érdekes:

18 év felett, felnőttként sem ciki a LEGO, sőt komoly előnyei vannak

×