Az MCW hatalmas népszerűségnek örvend Warzone-ban is, nem csak Modern Warfare III-ban. Úgy tűnik, hogy ismét ütős választás lehet.

2024.02.15. – A január második és február első felében megérkezett Warzone frissítések összességében remek hatással voltak a játék metájára. Talán sosem volt még olyan változatos a felhozatal, mint manapság. Az SVA 545 és Striker 9 népszerűségéhez azért továbbra sem ér fel sok fegyver, ám nem csak ezekkel lehet győzni Urzikstan vagy épp Fortune’s Keep térképén. Legalább 30-40 AR, SMG vagy Sniper választást fel lehetne sorolni, melyekkel nem nyúlnak mellé a játékosok. Gyakorlatilag csak az egyéni preferencia szabja meg, hogy mely fegyverek felé érdemes orientálódni.

Legutóbb február 13-án érkeztek változtatások, ekkor a TAQ Evolvere és MCW fegyverek is némi buffot kaptak. Az világosan látszódott, hogy a TAQ Evolvere remek választás lehet az elkövetkezendő időszakban. Remek kérdés volt azonban, hogy az egykori kedvenc MCW mire lehet képes. Az MCW nagy népszerűségnek örvend a Modern Warfare III integráció óta Warzone-ban. Nem véletlenül, hiszen a sokak számára kedves ACR emlékeit idézi meg. Február második felében azonban még jobban kiteljesedhet, az elmúlt időszak változásainak köszönhetően.

Újult erőre kapott az MCW Warzone-ban, de van egy kis csavar

Az MCW tényleg remeg választás lehet a Season 2-ben, ám ezt nem önmagában a fegyvernek köszönhetjük. A JAK Raven Kit Conversion Kit a dolog nyitja, mely nélkül nem is nagyon érdemes próbálkozni. Főleg tac-stance-re kihegyezett loadoutokban villanthat igazán nagyot a fegyver. Távolságokat tekintve közepes távokon és közelharcokban érdemes majd bevetni, messzi célpontok esetén kevésbé hatékony megoldás. A JAK Raven Kit tehát adott, de a többi kiegészítő sem elhanyagolható:

  • Barrel: Orchestra-40 Short Barrel
  • Underbarrel: FTAC MSP-98 Handstop
  • Laser: Verdent Hook Box Laser
  • Magazine: 40-Round Mag
  • Conversion Kit: JAK Raven Kit

Érdemes minél hamarabb kipróbálni a fenti összeállítást, hiszen sosem tudni, hogy a fejlesztők mikor gondolják meg magukat.

Ha inkább a Quick Scope érdekel:

Így fejlesztheted tökélyre a Quick Scope-ot az új Warzone szezonban

×