A Season 2 tovább bővítette az amúgy sem szerény „egyhites” Sniper felhozalt. Ebből bizony a Quickscope-ot kedvelő Warzone játékosok is profitálhatnak.

2024.02.15. – A “Sniper” kategória mindig is népszerű választás volt az FPS játékosok körében. Nem csak magukat a fegyvereket foglalja magában, hanem az azokhoz tartozó játékstílust is. A legtöbb frag videóban is szinte csak ilyen lövéseket láthatunk a 1 tap fejesek mellett, hiszen egy fél táras darálás nem igazán vonzza a megtekintéseket. A Call of Duty esetében pedig nem is kérdéses, hogy mennyire összemosódtak a Quickscope vagy épp Noscope kifejezések a játékkal. Ez a Warzone-ra is igaz.

A Warzone (2) Sniper kategóriája azonban nem indult fényesen. Kiváló fegyverekkel találkozhattunk, ám a játékosok jelentős részének hiányzott, hogy egy lövésből is leteríthessenek teljesen felpáncélzott ellenfeleket. Szerencsére ezt az április közepén megérkezett Season 3 javította. Sokan aggódtak, hogy a 2023 decemberében esedékes Modern Warfare III integráció milyen téren befolyásolhatja majd ezt. Szerencsére a fejlesztők ezúttal erre is odafigyeltek, az első időszakban 4 ilyen fegyver volt, februártól pedig 5-re bővült ez a szám. A CharlieINTEL csapata arra volt kíváncsi, hogy mely fegyverrel aknázhatjuk ki manapság a legjobban a Quickscope játékstílust. Erre nagyon hamar meg is lett a válasz.

Nézzük is meg, hogy milyen módon fejleszthetjük tökélyre a Quick Scope-ot az új Warzone szezonban!

A Warzone fegyver

Warzone XRK Stalker

Warzone XRK Stalker

Értelemszerűen a Sniper kategóriából kell szemezgetni, ám nem minden jelölt tökéletes a feladatra. Minél gyorsabb ADS sebességgel és kezelhetőséggel rendelkező fegyvert kell választanunk, így ki is esnek a nagyobb sebzéssel, de lassabb mozgással kecsegtető fegyverek. Season 1-ben a KATT-AMR látta el ezt a feladatot, ám egyértelmű volt, hogy az XRK Stalker megérkezése után felborulhat az eddigi erősorrend. Ez bizony így is lett, a számok nem hazudnak. Az alap tulajdonságain azért faragni kell, ám szerencsére a Warzone kiegészítők ezt hálásan meg is teszik.

A kiegészítők

A fegyver tulajdonságain a rengeteg attachment tovább javíthat. Érdemes megfontolnunk az öt felszerelendő kiegészítő listáját, de ebben is van segítségünk:

  • Barrel: Fission 60
  • Muzzle: Sonic Suppressor XL
  • Ammunition: .50 Cal High Grain Rounds
  • Bolt: XRK Stalker Light Bolt
  • Optic: SL Razorhawk Light

A kiegészítők a lövedékek sebességét és a sebzés range-et javítják a legjobban. Ezen kívül a Suppressor is kihagyhatatlan tényezője az összeállításnak, melynek köszönhetően az ellenfeleink nem is tudják, hogy honnan lövünk rájuk. Az FSL Razorhawk Light és az XRK Stalker Light Bolt pedig a jobb ADS és jobb sprint-to-fire sebességekben segíthet, melynek köszönhetően jóval dinamikusabbak lehetnek a lövéseink.

A legjobb perkek és tárgyak

A Perkek és Equipmentek megfelelő finomhangolással még jobban megkönnyíthetjük a dolgunkat:

  • Perk 1: Irradiated
  • Perk 2: Sleight of Hand
  • Perk 3: Tempered
  • Perk 4: High Alert
  • Lethal Equipment: Throwing Knife
  • Tactical Equipment: Smoke Grenade

A fegyver feloldása és a lehetséges alternatívák

A fegyver feloldása sem nehéz feladat. Armory kihívások teljesítésével oldható fel az XRK Stalker, melyhez bizony kötelező a 25-ös szint elérése. Ezt követően azonban gyerekjáték a kihívások minél gyorsabb teljesítése. A fegyver alternatívája a jelenlegi Warzone metában talán még a korábbi sztár, a KATT-AMR lehetne.

Ha kevés az FPS-ed:

Így állítsd be a Warzone-t Season 2-ben, hogy minél több FPS-ed legyen

 

×