A Warzone-ban egyértelműen az új fegyverek uralkodnak az integráció óta. Néha-néha azonban felbukkan egy-két régi kedvenc is.

2024.02.20. – A december hatodikai Warzone és Modern Warfare III integráció után egy dolgot biztosan ki lehetett jelenteni. Ez pedig nem volt más, mint hogy a fejlesztők tudatosan terelgetik majd a játékosokat a friss fegyverek felé. Így volt ez az összes olyan cím esetében, mely „menet közben” érkezett csak az adott Warzone érába. A programozók nem csak a Modern Warfare III lehetőségek sebzéseivel, értékeivel teszik ezt, hanem például a küldetésekkel is. Sok esetben „kiemelt” fegyverekkel kell teljesíteni az adott feladatot, a kiemelt kategória pedig szinte 100%-ban csak MW III fegyvereket tartalmazott az elmúlt hónapokban.

A népszerű választások között is ritkán találhatunk Modern Warfare II fegyvereket, éppen a fenti okok miatt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden esetben használhatatlanok lennének. Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy a Waarzone szakértői rejtett MW II kincsekre bukkantak a fegyvereket vizsgálva. Úgy tűnik, hogy ezúttal sincs ez másképp. WhosImmortal az elmúlt napokban a Marksman Rifle kategóriát vizsgálta, azon belül is a TTK és sebzés értékeket. Egy egykori kedvenc ismét feltűnhet a Warzone metájában.

A Tempus Torrent újult erőre kaphat Warzone-ban?

A Tempus Torrent fegyvert nem sokaknak kell bemutatni, akik már az előző érában is játszottak a játékkal. A Modern Warfare 2 fegyver hosszú ideig a meta listák élén kapott helyet az előző Warzone érában, de aztán a 2023 végi integráció után eltűnt. Az elmúlt időszak nerfjei, buffjai után azonban komoly eséllyel ismét visszatérhet a népszerűségi listákra. Nem csak kategórián belül, de a teljes játék felhozatalára nézve is remek TTK értékkel rendelkezik. WhosImmortal leginkább Sniper Supportként tudja elképzelni a fegyvert, de gyakorlatilag csak a képzelet szab határt. A tartalomgyártó az alábbi Warzone kiegészítőket ajánlja kiindulási alapként:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel:  24’ Outreach 4
  • Underbarrel: FTAC SP-10 Angle Grip
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 50 round drum

A fegyver könnyen kezelhető, egyedül az 50-es tárkapacitás okozhat csalódást. Érdemes minél hamarabb esélyt adni a Tempus Torrentnek, hiszen sosem tudni, hogy mikor érkezik a következő Warzone frissítés.

Ezt láttad már?

Mi az a DLAA és mire jó? – Ezért érdemes ezt választanod a játékokban

×