Nevetségesen olcsón, pár darab ezresért rámolhatunk be több mint 100.000 forintos játék csomagokat – amivel együtt még jótékonykodhatunk is.


Bódi Dániel

2024.02.19. – A Fanatical még mindig egy nagyon király hely, ahol nem ritkán szuperolcsón szerezhetünk be magunknak hosszú időre PC-s játszanivalót. Most azonban fokozottan érdemes figyelni az akciókat, ugyanis február 19-én délután elindult a Fanatical Bundlefestnek nevezett csomagfesztiválja, amikor több napig 24 óránként frissülve egy-egy újabb összeállításban zsákolhatunk be kifejezetten remek egy, kettő és három A-s játékokat.

Vegyük például a Bundlefest első két pakkját, a Killer Bundle: Very Positive Editiont, amelyben nem kevesebb, mint 15 akciójáték kapott helyet összesen 111.150 forint értében. Persze nem mind olyan, ami alapesetben érdekelheti az embert, de nem is kérnek érte többet 5826 forintnál – és csak viszonyításképp: a csomag tartalmazza a borítóképen is látható Forgive Me Father című elképesztően zseni Cthulhu FPS-t, amiért máshol (pl. Steamen) egyedül többet kérnek, általában (most is) 7800 forintba kerül.

A Fanatical másik indítócsomagja leginkább a VR-játékosok számára lehet érdekes. Már a neve is sejtető: Bethesda VR Collection, amiben a kiadó-stúdió négy VR-osított játékát szerezhetjük be egyben – 60.262 forint helyett csupán 8746 forintért:

  • a The Elder Scrolls V: Skyrim VR-t
  • a Fallout 4 VR-t
  • a Doom VFR-t
  • valamint a Wolfenstein Cyberpilotot.

Megérős, megérős. A következő csomagok február 20-án délután 5 óra tájékán élesednek, szóval érdemes résen lenni. Ugyanitt viszont akad még egy kiváló bundle, amire érdemes lehet pénzt költeni: a Safe In Our World Charity Bundle 2024, amibe 183.900 forint értékben került összesen 26 játék – olyan nagyszerű címekkel a reflektorfényben, mint az OlliOlli World, a Vampire Survivors, a Warhammer 40K: Battlesector, vagy a GYLT. A csomag teljes tartalmáért nem kérnek többet jelképes 5830 forintnál, amit teljes egészében a mentális egészséggel foglalkozó Safe In Our World jótékonysági egyesületnek ajánlanak fel. Mivel egy jótékonysági akcióról van szó, adott a lehetőség többet is fizetni, lelked rajta, amennyiben megteheted, úgy érdemes lehet egy picit jattolni.

Fontos, hogy a csomagokban megvásárolt játékokat a Steamen lehet majd beváltani.

Ezt is olvasd el:

Ilyen lenne a Dragon Ball, ha a Studio Ghibli készítette volna

×