Februárban 8 egészen remek játékot zsebelhetünk be mindösszesen 899 forintért cserébe – köztük is egy legendás szerepjátékkal.


Bódi Dániel

2024.02.02. – Érdemes most már megtanulni, hogy a magyar előfizetők különösen jól járnak az Amazon Prime Video előfizetéssel, ami valamiért Magyarországon a Prime Gaminggel alkot egy egészet. Senki sem érti, lehet, hogy egy anomália, de elég régóta így működik a dolog, ami ugyebár azért is jó nekünk, mert így nem csak egy igen masszív film és sorozat streaming szolgáltatást vehetünk igénybe, hanem egy rahedli játékot és népszerű játékokon belüli extrákat is berámolhatunk – mindösszesen 899 forintért.

Nem hazudok, én is így használom: nincs semmi dolga az embernek, csak felmenni az Amazon Prime Gaming dedikált weboldalára, bepötyögni a Prime Videós felhasználót és jelszót, majd vinni mindent, amit csak találni. Februárban például 8 remek játékkal ajándékozzák meg az előfizetőket, melyek között egy legendás szerepjáték is megbújik, amit a hónap első napjától ki lehet váltani:

  • Fallout – február 1. (GoG)
  • Breakout: Recharged – február 1. (Epic Games Store)
  • Missile Command: Recharged – február 8. (Epic Games Store)
  • Criminal Archives: Alphabetic Murders – Collector’s Edition – február 15. (Legacy Games Code)
  • Tempest 4000 – február 15. (Amazon Games App)
  • Blade Assault – február 21. (Amazon Games App)
  • Gravitar: Recharged – február 29. (Epic Games Store)

Két dolgot azért érdemes tudni: 1) a játékok kódjait különböző áruházakban lehet beváltani, ami azt jelenti, hogy a Prime Gaming/Video előfizu lemondása után is megmaradnak – kivéve az Amazon Games Appos címeket. 2) A feltüntetett dátumok csak az elérhetőségük kezdetét jelzi, onnantól viszont általában 30 napig, esetleg a hónap végéig bármikor igényelhetjük a kódokat.

A Falloutot pedig érdemes újra elővenni, esetleg pótolni, hiszen hamarosan érkezik az Amazon – a képek és az előzetes alapján – meglepően remekül festő és ígéretes Fallout-sorozata, aminek cselekménye ugyan nem kapcsolódik közvetlenül a játékokhoz, de a teljes megértéséhez egészen biztosan nem fog ártani a háttérismeret.

Mindezek mellett azonban érdemes alaposan körülnézni az Amazon Prime Gaming „More Benefits” menüpontjában is, ahová jellemzően az in-game szajrét szokták kigyűjteni. Itt pedig minden van, ami szem-szájnak ingere: EA Sports FC 24 pakk, Overwatch 2 skin, TFT tokenek, MWII és Warzone kozmetikumok, Battlefield XP booster, WoW pet és még nagyon-nagyon sok minden más. És nem kamu: tényleg 899 forintért!

Ezt is olvasd el:

Így került egy kép a fejlesztő meztelen seggéről a Halo 2-be

×