Két napon belül indul a móka.

Fontos naphoz érkezett a Warzone 2.0 életszakasza hétfőn. Bár a hivatalos start csak szerda este lesz, a felhasználók ma estétől előtölthetik az újdonság fájljait a konzolokon és PC-n is. Ez nagyon hasznos segítség lehet azok számára, akik lassabb internettel rendelkeznek, hiszen a Warzone 2.0 bizony nem kis mérettel fog rendelkezni. További tudnivalókkal is érdemes kalkulálni, nem csak egy egyszerű frissítésről beszélhetünk.

Az elmúlt héten rengeteg bejegyzéssel találkozhattatok ezzel kapcsolatban, ideje tovább folytatni ezt a sort már a tényleg letöltésre, futtatásra vonatkozó adatokkal, információkkal. Most, hogy már tényleg csak közel 48 óra választja el a játékosokat a szerverek kinyitásától, biztosak lehetünk abban, hogy izgalmasak heteknek nézünk majd elébe.

Milyen címek érkeznek?

Indokolt a többes szám, hiába csak a Warzone 2.0 neve merül fel legtöbbször. Az ingyenes battle royale mellett megérkezik az Escape from Tarkov ihlette DMZ játékmód is. A DMZ egyelőre béta jelzőt kapott a fejlesztőktől, így az átlagosnál is több hibára, problémára érdemes felkészülni a címmel kapcsolatban. A rivaldafényt a Warzone 2.0 fogja majd kapni, a stúdiók kiemelt fókusszal követik majd az indulást és az akkor esetlegesen felmerülő hibákat, panaszokat. Az első pár nap szinte minden bizonnyal a hotfixekről szól majd.

Mikor indul az előtöltés, mekkora lesz a méret?

 

Az előtöltés a fejlesztői információk alapján ma este, magyar idő szerint 19:00 órától veszi kezdetét. Az Xbox Store-ban már fel is bukkant a Warzone 2.0, a Microsoft konzoljain várhatóan 115 GB-ot kell letöltenünk. Nagy eséllyel a többi platformon is valami hasonlóra számíthatunk, pár gigabájtnyi eltéréssel. A 48 órás időablak azonban bőven elég lehet a valóban lassú internettel megáldott felhasználóknak is. Remélhetőleg a hibajavításokat tartalmazó frissítések már barátságosabb méretű csomagolásban érkeznek.

Várható gépigény, 120 FPS

A Warzone 2.0 és DMZ játékmódok a Modern Warfare II motorjára épültek, így nagy meglepetésre nem kell számítanunk a gépigényt illetően. Szinte garantált, hogy optimalizációs frissítésekre is fel kell készülnünk az első napokban. Több millió hardverkörnyezettel találkozik az „új” játék, mely nem várt problémákat fedhet fel a fejlesztők előtt.

Call of Duty: Warzone 2.0 – minimum gépigény

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel i3-6100 vagy AMD Ryzen 5 1600X
  • Memória: 8 GB RAM
  • VGA: AMD Radeon RX 470, Nvidia GTX 670
  • VRAM: 2GB
  • Szabad hely: 125 GB

Call of Duty: Warzone 2.0 – ajánlott gépigény

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Processzor: AMD Ryzen 5 1400, Intel Core i5-6600k
  • Memória: 12 GB RAM
  • VGA: AMD Radeon RX 580, Nvidia GeForce GTX 1060
  • VRAM: 6GB
  • Szabad hely: 125 GB

Az ajánlott gépigényt 60 FPS-re szokták belőni a gyártók, így a kompetitívebb szellemiségű játékosoknak ennél erősebb konfigurációra van szüksége a 144 Hz eléréséhez. A 120 FPS továbbra is támogatott lesz az újgenerációs konzolokon. Ennek köszönhetően a magas frissítéssel rendelkező tévék és monitorok tulajdonosai is elégedetten csattinthatnak majd.

További információk, váltás menete

Az elmúlt hetek bejegyzései közül az alábbiakat érdemes átolvasni mindenképp a hivatalos start előtt, hogy 100%-ig felkészülten és meglepetésektől mentesen várhassuk a Warzone 2.0-t:

Jó töltögetést kívánunk! 

Ezeket a fegyvereket maxold ki a Warzone 2.0 érkezése előtt

×