A Modern Warfare 2 újdonságai mellett a játék armor- és plate-rendszere is átesik néhány érdekes változáson.

Bár a Warzone 2.0 rengeteg újdonságot tartalmaz majd, péncélra továbbra is szükségünk lesz, ha túl akarjuk élni a meccseket. A rendszer azonban picit máshogy működik majd. A pajzslemezek használata a jelenlegi Warzone-ban úgymond kulcsfontosságú, hiszen a segítségükkel rengeteg sebzést lehetett elnyelni. A rendszer az idők során finomodott, hogy minél érdekesebb legyen a használata. Ezt a Warzone 2 is igyekszik felrázni.

Így működik majd a páncélrendszer a Warzone 2-ben.

Armor Satchels – Páncéltáskák

A Warzone 2-ben különösen fontos lesz Armor-táskát találni, ugyanis mostantól csupán 2 darab páncél lehet majd nálunk. Ha azonban találsz egy ilyen táskát, akkor egyszerre 3 aktív lemezed lehet.

Színjelzők

Ahogy eddig is, mindenkinek lesz lehetősége 3 lemezt felvenni, ami tulajdonképpen a pajzs. Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy az ellenfél hány darab és milyen pajzzsal rendelkezik, amíg le nem lőttük róluk. Ez most megváltozik. Lesznek színes ikonok a harc közben, melyek jelzik nekünk, hogy az ellenfélen milyen páncél van. A lila például magasabb szintű páncélt jelent majd.

Feltöltődés

Már a jelenlegi Warzone-ba is bekerült a rendszer, hogy ha felraksz egy páncélt, akkor az nem az adott páncélcsíkot tölti fel, hanem tölti tovább a következőt is. Ez a rendszer megmarad a Warzone 2-ben is.

 

Remélhetőleg ez kicsit segített megérteni, hogy milyen lesz a Warzone 2 új mechanikája.

Ezt láttad már?

Komoly előnyt kapnak a Modern Warfare II tulajdonosok Warzone 2.0-ban

 

×