A cég meghálálja a vásárlásokat.

Jövő hét szerdán megérkeznek a Call of Duty: Warzone 2.0 és DMZ játékmódok. A váltás körülményeit már összefoglaltuk egy bejegyzésben, a fejlesztők kis túlzással kivéreztetik az eredeti klienst. Ez valamennyire várható is volt, hiszen a kozmetikai tartalmak és egyéb kollaborációk az új címbe érkeznek majd, így a lehető legtöbb játékost kell a 2.0 és DMZ felé terelni.

Az sem titok, hogy a Modern Warfare II sorra döntögeti a franchise rekordjait. Legyen szó pár nap alatt eladott példányszámról vagy épp milliárdos bevételekről. A cég nem szokott hálátlan lenni, főleg ha pénzt költő felhasználókról beszélhetünk, így sokan reménykedtek benne, hogy valamilyen extra jutalmat kapnak a MW II tulajok.

Úgy tűnik, hogy komoly XP bónuszt kapnak Warzone 2.0 meccsek után a vásárlók!

 

A CharleINTEL csapata fedezte fel a szerda esti blogbejegyzésben, hogy a Modern Warfare II tulajdonosok bizony gyorsabban fejlődhetnek, szintezhetnek, az alap XP-n felül kapott tapasztalati pontoknak köszönhetően. Remek kérdés, hogy ez csak a játék korai szakaszában lesz-e így vagy esetleg a teljes életciklusra terveznek vele. Gyorsabban lépkedhetnek a felhasználók a Battle Pass szintek között, így egy-egy újonnan bevezetett fegyvert is előbb oldhatnak majd fel. A közösség szerint ennyi még talán belefér, ám néhányan jogosulatlannak tartják az előnyszerzést.

Borítókép: YT

A világ 5 legfélelmetesebb SZÖRNYE, melyek létezésében tömegek hisznek

×