A fejlesztők igyekeznek egy kis csavart vinni a történetbe.

Ahogy arról szerda este beszámoltunk, a Call of Duty fejlesztői végre jelentkeztek a régóta várt fejlesztői blogbejegyzéssel. Most, hogy már pontosan ismerjük az átállás időpontjait és részleteit, át is térhetünk az újdonságok felfedezésére. A Call of Duty: NEXT eseményen valamennyire megismerhettük az átalakított Gulagot, ám mostanra a végleges elképzelés is kialakult a fejlesztők fejében.

Nézzük is, hogy milyen lesz az új Gulag!

Mostantól a Gulag egy 2v2 környezet lesz, ahol véletlenszerűen kiválasztott társat kapunk magunk mellé. Minden játékosok azonos loadouttal vág neki a harcoknak, ez az első időszakban a Pistol/Shotgun + Lethal Grenade + Tactical Grenade felszerelést takarja. Botorság lenne azt hinni, hogy csak a formátum változik.

A Gulag összecsapások közepén egy AI ellenfelet is kapunk a Jailer képében. Amennyiben sikerült legyőznie a gép irányította börtönőrt a játékosoknak, mind a négy résztvevő kap egy új esélyt a győzelemre. Jogosan merülhet fel ilyenkor a kérdés: a négy játékos várja meg a Jailer érkezését vagy inkább próbálkozzanak a másik duó megölésével? Biztosak lehetünk abban, hogy sok aljas és vicces szituációt szül majd az új rendszer. Ha nem sikerült legyőzni a Jailert, de a két páros sem ölte meg egymást, abban az esetben mind a négy játékos számára véget ért a meccs.

Szerinted jót tesz ez az átalakítás?

HIVATALOS: Íme minden tudnivaló a Warzone – Warzone 2.0 átállásról

×