Továbbra is elengedhetetlen része lesz a játéknak.

Kétségtelen, hogy a Warzone és a Loadout szavak szinte összeforrtak az elmúlt évek során. A játékosok elképesztő szabadságot kaptak a fejlesztők részéről, hogy a saját szájízük szerint alakíthassák a privát kis fegyverraktárukat. Természetesen mindig voltak „kötelező” jelleggel felszerelendő attachmentek vagy épp fegyverek, ám a lehetőségek tárháza végtelen volt. A Vanguard fegyverek integrálásával pedig a korábbi 5 slot helyett akár 10 is a rendelkezésükre állt, talán egy kicsit át is estek a ló túloldalára a fejlesztők.

A Modern Warfare II-ben már ismételten kevesebb kiegészítőt pakolhatunk fel, ám a „Tuning” funkciónak köszönhetően soha nem látott személyre szabhatóság köszöntött be a Call of Duty játékokba. Sokáig kérdéses volt, hogy milyen szerepe lesz a Warzone 2.0 Loadoutoknak, ám szerda este ez is kiderült.

Nézzük is, hogyan szerezhetünk loadoutokat Warzone 2.0-ben!

  • Shopok – A játékosok a Shopból (-gyakorlatilag Buy Stationök átnevezve-) megvásárolhatják az előre elkészített és finomhangolt Primary/Elsődleges fegyverüket
  • Loadout Drop Public Eventek –  Loadout Dropok érkeznek Al Mazrah területére a Battle Royale meccsek alatt. Fontos megjegyezni, hogy nem egy adott játékoshoz vagy csapathoz rendeli hozzá ezeket a játék, bárki számára hozzáférhető a drop.
  • Stronghold / Black Site területek – A játékosok a meccsek korai szakaszában hozzájuthatnak a Loadouthoz, ha kitisztítanak egy-egy AI védte Strongholdot vagy Black Site-ot.

Jól látható tehát, hogy továbbra is fontos képben lenni az éppen aktuális metával és javaslatokkal. A többféleképpen megszerezhető Loadout tovább színesíti a meccseket, a dropokért is komoly harcok alakulhatnak majd ki.

HIVATALOS: Íme minden tudnivaló a Warzone – Warzone 2.0 átállásról

×