Az új God of War-ban már mind a kilenc valóságsíkot meglátogathatjuk, és most egy újabb midgardi nép otthonáról jött ki káprázatos videó!

Ez az első alkalom evör, hogy bepillantást nyerhetünk a törp valóságsík, Svartalfheim tájaiba, de a mesterkovács törpök lenyűgöző szerkezetei még érdekesebbnek tűnnek!

Forrás: Sony / Game Informer

A Game Informer által közzétett videóra a VGC hívta fel a figyelmünket: a cikkből kiderül többek között az, hogy a norvég mitológiából ismert kilenc valóság mindegyike, így a God of War-ban csupán mézesmadzagként elhúzott Vanaheim, Asgard és Svartalfheim is elérhető lesz!

„Felfedezhetjük a valóságokat a zöldellő, túlvilági dzsungelektől a bonyolult földalatti bányahálózatokig: a sorozat következő része változatosabb, gyönyörűbb és titokzatosabb helyszíneket kínál, mint bármely más God of War játék”

– ígérte Grace Orlady, a Santa Monica Studio PR-osa.

És tényleg:

 

Svartalfheim a rendkívül találékony törpök technológiai megoldásai miatt tűnik izgalmasnak: mesterséges csatornák, vízimalmok, komplex szerkezetű épületek és városok rengetegére számíthatunk. De ahogy elnézzük, a gejzírekkel piszkosul vigyázni kell…

A Sony nemrég jelentette be a premierdátumot, de azóta egy sor ütős kontentet kaptunk, a térképektől a felhasznált mítoszokon és új támadásokon át az izzó csatákat ígérő gameplay-videókig:

Ez ütni fog! – Vadiúj játékmeneten a God of War: Ragnarök

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×