Szerencsére nincs már sok hátra a Kratos és Atreus legújabb kalandjának megjelenésig.

Valami nagyon nagy katasztrófának kell történnie ahhoz, hogy a Kratos és Atreus északi történetét lerázó God of War: Ragnarök végül ne az év játékaként tetszelegjen majd az év végi-év eleji legjobb alkotásokat kitüntető díjátadókon.

De nemcsak a skandináv mitológia búcsúzása miatt izgulhatunk, várhatóan ez lesz ugyanis az utolsó nagyobb cím, ami megjelenik még a PlayStation 4-es masinákra. A Ragnaröknek tehát nemcsak játékként, hanem egy kiváló generáció méltó búcsújaként is helyt kell álljon. Pedig sokáig félő volt, hogy nem jelenik meg idén, olyan sokat csűrte-csavarta a Sony a megjelenést, amit végül november 9-ben állapítottak meg.

Addig viszont még bőven fogunk hallani Kratos és fiáról, akik újonnan egy harcrendszert gyorsan, de alaposabban bemutató játékmenetben aprítanak. A videót a Game Informer csapata tette közzé, akik még több infóval fognak a későbbiekben jelentkezni, egészen pontosan szeptember 6-án, délután, amikor Svartalfheim földjét mutatják be.

Most viszont a harcé a főszerep, ami igencsak nagy fejlődésen ment át az előző fejezethez képest. Az összecsapások sokkal dinamikusabbak, és Kratos is jóval fürgébbnek tűnik, mint korábban. Újdonság például az is, hogy a háromszöget nyomva tartva különböző speciális támadásokat intézhetünk a fegyvereinkkel. Sőt, Kratos a pengéit mostantól nemcsak kaszabolásra, hanem közlekedésre is használhatja, aminek segítségével felmászhat, pontosabban felhúzhatja magát bizonyos helyekre.

Természetesen Atreus is nagyon sokat fejlődött, amiről mindent megtudhatsz az alábbi játékmenet videóból:

Na és a PS+ újdonságairól hallottál már?

17 (!!!) játékkal bővül szeptemberben a PS Plus gigantikus játékkatalógusa

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×