A Santa Monica Studio és a Sony egy különleges összefoglaló videót készített azok számára, akik várják már a hamarosan megjelenő folytatást.

Kétségtelen, hogy a God of War Ragnarök az év egyik legjobban várt játéka, már csak azért is, mert az előző játék történetének befejezését is megkapjuk. A megjelenésre sem kell már sokat várni, hiszen hamar eljön majd a tél, és azzal együtt a rideg Ragnarök. Bár eddig úgy tűnik, hogy az év játékait már kineveztük, én azt mondom, hogy az Elden Ring még kap egy pár kihívót. Ha eddig bizonytalan voltál abban, hogy mi is történt eddig, akkor a Santa Monica Studio és a Sony segít neked.

Készítettek egy különleges videót arról, hogy mi történt a God of War előző részében.

A videóban ráadásul Felicia Day és a legokosabb lény, Mimir segít neked, bár ahogy a videóban is elhangzik: ha Mimir mesélné a sztorit, egész nap itt ülnénk.

 

Sok játékos számára valószínűleg teljesen friss a történet, hiszen az eredetileg 2018-ban megjelent játék nem is olyan rég érkezett meg PC-re. Most viszont, hogy novemberben érkezik a folytatás, érdemes lehet még egyszer végigjátszani. A fenti összefoglalót pedig már csak a grafikai megvalósítás és a stílus miatt is érdemes megnézni.

Íme még egy előzetes videó a játékhoz.

 

A God of War Ragnarök 2022. november 9-én jelenik meg PS4-re és PS5-re.

Ezt láttad már?

Tipp a nyaralásra: Készíts te is ilyen God of War Ragnarök homokszobrot!

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×