A Sony bemutatta a játék gyűjtői kiadványát, ami arról árulkodik, hogy Kratos és Atreus ezúttal az összes világot felfedezheti.

A God of War: Ragnarökben Thor-t alakító Ryan Hurst, valamint a játék művészeti rendezője, Rafael Grassetti videón mutatta be mi mindent fog tartalmazni az exkluzív Jötnar Edition.

A csomagban található többek között egy szövetből készült térkép, ami sok rajongót izgalomba hozott, hiszen mind a kilenc valóságsíkot ugyanolyan kiemeléssel ábrázolja – mutat rá a The Gamer.

Alfheim, Helheim, Jotunheim, Muspelheim, Niflheim, és persze Midgard eddig is bejárható volt, de Vanaheim, Svartalfheim és Asgard masszívan zárva maradt előttünk.

Most végre felcsillant a remény, hogy a Ragnarökben az utóbbi három ugyancsak elérhetővé válik. Zene füleinknek, hogy Grassetti a videóban meg is erősíti:

„Izgatottan várjuk, hogy a rajongók végre felfedezzék az összes valóságot.”

Sokan úgy vélik, hogy a legutóbb kiadott előzetes alapján még egy nagy meglepetés várható, nevezetesen az, hogy Kratos visszatér oda, ahol a története elkezdődött: Görögországba. Ez egyelőre rajongói teória, de van benne logika, hiszen tudni lehet, hogy Tyr a korábbiaknál nagyobb teret fog kapni a Ragnarökben – írja a Gaming Bible.

Forrás: Sony

Erre utal Fenrir, a farkasszörny megjelenése is, hiszen a mitológiában kettejük sorsa egy fájdalmas ponton összefonódik (szerintünk ne nézz utána – maradjon meglepetés!). A skandináv istenséget várhatóan felkeresi majd Kratos és Atreus, hogy a segítségét kérje. Ha tényleg így lesz, akkor valóban visszatérhetünk Görögországba, mivel Tyr az utazásai során megfordult ott, és valamilyen különleges tárgyat is ajándékozott az embereknek. Ennek a rejtélyes eszköznek kulcsszerep juthat a játék történetében.

Készen állsz a legendák csatájára? Már azt is tudjuk mikor kezdődik:

Hivatalosan is bejelentették a God Of War Ragnarök megjelenési dátumát

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×