A CD Projekt RED összefogott egy lengyel gyártóval és a boltokba küldik az első és egyetlen The Witcher energiaital termékcsaládot.

Minden kétséget kizáróan az egyik legnagyobb és legnépszerűbb fantasy a The Witcher manapság, ami különösebben nem lehet meglepő. A CD Projekt RED munkájának köszönhetően a világ megismerhette a rémvadász Geraltot, és az a Vaják világát, ami néhány éve folyamatosan bővülget.

Nem olyan rég például befutott Vesemir történetét elmesélő ‘A Farkas Rémálma‘ animációs film, hamarosan érkezik a Vaják társasjáték és a Netflixes-adaptáció második évada, gőzerővel dolgoznak az „1000 évvel ezelőtt” felütésű Vaják-spin-off-on, a Blood Origin-en, de jövőre várhatóan megkezdődik a következő játék fejlesztése is, és a folyamatosan bővülő Tha Witcher képregényekről és az élményparkról pedig még csak nem is beszéltem még.

A Vaják történetek szerves részei a különböző főzetek, vagyis varázsitalok, melyek segítségével a vajákok erősebbek, gyorsabbak és ellenállóbbak lehetnek, vagy szert tehetnek különböző extra képességekre. ezen felbuzdulva a lengyel Oshee energiaitalgyártó úgy döntött, megkeresik a CDPR-t egy kollaborációval,

amelynek köszönhetően végül megszületett a The Witcher energiaitalos termékcsalád.

A termékek között nem csak energiaitalt találunk, hanem különböző ízesítésű – és a Vaják után kreatívan elnevezett – sportitalokat és energiaszeletet is. Mivel alapvetően a címkézés különbözteti meg ezeket a termékeket a vállalat más gyártmányaitól azt találták ki, hogy a csomagolásokkal nyerni is lehet.

Ezek természetesen a The Witcher-hez szorosan kötődő ajándékok, mint például kedvezmények a CDPR Gear boltjába, GoG-os  The Witcher 3 letöltőkódok, jegyek a játékok zenéjének élő koncertjére, illetve 1000 sapkát is kiosztanak.

Sajnálatos módon azonban lengyel földön túl nem igazán lesz megtalálható a boltokban, legalábbis nincs információ ilyen jellegű tervekről. Mindenesetre egészen jópofa kezdeményezés, igaz, mostanság egyre másra jelennek meg a „gamer” üdítők, energiaitalok, tusfürdők stb., melyek azon túl, hogy gamerek, semmi plusz töltettel nem rendelkeznek.

Így van ez a Vaják üdcsikkel is, amik szupererőt nem, extra löketet a hajnalig tartó játékhoz adnak – igaz, sokan az NBER-re esküdnek

via – ScreenRant

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×