A Digital Dreams Youtube csatorna videósa fogott 50+ modot, majd ray tracinggel megtoldva bemutatta hogyan is néz ki az igazi újgenerációs Vaják-élmény.

Mostanra talán már nagyon kevesen vannak olyanok, akik ne játszottak volna a CD Projekt RED minden téren műremekével, a The Witcher 3-mal. Mindettől függetlenül a lengyel gárda úgy érzi, hogy bőven van még a Vajákban egy plusz generációnyi szufla, ezért 2022-ben minden olyan játékos, akinek megvan a játék valamilyen példánya, az ingyen kap egy újgenerációs felfrissítést.

Hogy ez pontosan mit fog jelenteni azt még nem tudjuk pontosan, az viszont egészen biztos, hogy a CDPR lelkes modder-közösségét is segítségül hívják ehhez. Ez azt jelenti, hogy a The Witcher 3 nex-gen upgrade a PC-s modokból fog összeállni, azt azonban még ugyancsak nem tudni, hogy milyen mértékben, és mely modokat fogják felhasználni.

Mindenesetre érdemes csemegézni a NexusMods oldalán a játékhoz készült jó pár száz mod közül, mivel majdnem biztos, hogy a legjobbak beválogatásra kerülnek. Ezekből szemlézett a Digital Dreams csatorna videósa is, aki valamivel több mint 50 ilyen mod telepítése után egy RTX 3090-es kártyán demózta a 8K-ban tündöklő ray tracinggel és sok más finomsággal felpimpelt Wild Hunt-ot.

Ha nem lenne elég, akkor itt egy másik prezentáció is:

 

Sajnos, nem sajnos az újgenerációs konzolok – a PS5 és az Xbox Series S|X – nem képesek a 8K-ra, de mivel az ekkora felbontással rendelkező tévékészülékek sem gyakoriak, ezt talán senki nem fogja túlzottan felhánytorgatni nekik.

Mivel tudjuk, hogy a next-gen frissítésben számos mod lesz, így élek a gyanúperrel, hogy a fenti látványvilághoz hasonlóra számíthatunk majd, ha pedig így lesz, akkor bizony nagyon sokan fogják újra elővenni Ríviai Geralt és a videojáték történelem egyik legjobb, és legepikusabb történetét.

De, hogy addig se unatkozzunk, hamarosan érkezik a Pokémon Go ihletésű mobilos The Witcher: Monster Slayer, de javában készül a kifejezetten ígéretes Vaják asztali társasjáték is, ami Magyarországon is meg fog jelenni.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

 

×