A zombik hétről hétre vándorolnak mostanság, de mi a következő helyszín?

Még február elején érkeztek a hírek a Warzone háza tájára, miszerint zombik lephetik majd el a Verdansk térképet. Ezután nem sokkal meg is történt a baj. Megérkezett a baljós szellemhajó, és azzal együtt az élőhalottak is. Ekkor a közösség heves találgatásba kezdett.

Érkeztek a szivárgások jobbról-balról, ahonnan csak lehet, miszerint (akkori időponthoz képest) egyetlen hét múlva felrobban majd egész Verdansk, ezzel véget vetve a zavargásnak. Természetesen a robbanás elmaradt. Ma már mi is kicsit gyorsnak találtuk volna.

Tehát az új forgatókönyv, hogy most ide-oda vándorolnak a zombipajtik a térképen, és majd egyszer csak érkezik az a híres atomrobbanás. Tehát először a hajónál, aztán a jött a Prison, a kórház és végül a Bank. De most mi jön? Melyik az a „szerencsés helyszín”?

Szivárgások szerint ezek a helyszínek érkeznek még:

 

Nos, valójában itt nem is az a lényeg, hogy melyik helyszínre érkeznek legközelebb, hanem az, hogy ebből láthatjuk mi is: NAGYOOOON hosszú lesz ez az eseménysorozat még, roppant messze a vége. A felsoroltak alapján még ez több, mint egy teljes hónap.

Mit gondoltok, melyik lesz a következő célpont a fenti listából?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×