Már semmin sem lepődnénk meg.

A legutóbbi Playlist frissítés óta több érdekesség is felbukkant a Call of Duty: Warzone-ban. Könnyen lehet, hogy ezek sokkal nagyobb jelentőséggel bírhatnak, mint amire a játékosok számítanának. Több jel is arra utal, hogy valamilyen módon a következő szezonban akár zombikkal is összefuthatunk a térképen. Reméljük, ezúttal nem csak egy Zombie Royale-hoz hasonló LTM formájában.

 

A Warzone kórházában a Cold Warból ismerős Zombies Trial Machine készülékekre bukkanhatunk. A textúrák és a hozzá kapcsolódó szövegek kicsit bugosnak tűnhetnek, könnyen lehet, hogy a készítők kicsit elsiették a dolgot. Sokáig a játékosok is azt hitték, hogy szimplán ott felejtették a Cold War modelljét.

Playing warzone went in the office next to headquarters 2nd floor and this weird pop up plays and Russian voices start playing.WHAT IS THIS! from Warzone

A különböző közösségi felületeket böngészve aztán világossá vált, hogy nem csak a készülékekkel húzza az agyunkat a fejlesztői gárda. A fenti videóban például egy orosz nyelvű párbeszédet hallhatunk a Vodianoy hajó legénységétől, mely szintén tovább erősíti a zombik megjelenését.

Ám nem szabad elfelejtenünk, hogy annak idején a Cold War-t is hasonló apróságokkal promózta a cég, így könnyen lehet, hogy „csak” a korábban pletykált zombis Outbreak Cold War játékmód megjelenését készítik elő. Pár nap és minden kiderül! 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×