Úgy tűnik, a zombik egy kicsit csődbe mentek.

Nos, a Warzone helyszínéül szolgáló Verdansk végzetét jelentő események sorozata áll már mögöttünk. Rengeteg találgatás övezi ezt az időszakot, sok játékost szomorúság tölt el ezek hallatán, mások örülnek, hogy végre jön majd valami újdonság.

Bár már voltak arról hírek és szivárgások, hogy a térkép teljesen eltűnik majd a zombikat kiirtó hatalmas robbanás következtében, ez egyelőre nem következett be. Néhány nappal ezelőtt, egy kisebb utalással igyekeztek a Warzone fejlesztői felhívni a figyelmünket arra, mi vár ránk.

Ám egyelőre ez is csak találgatás. Ami viszont biztos, a zombik úgy terjednek és vándorolnak a térképen, mintha kötelező lenne. Kezdődött az egész a baljós szellemhajón, majd úgy tűnt az már nem bír velük, következett hát ezután a Prison. Ezután – hogy élhessünk a poénnal -, a kórház volt a célpont gyógyulásuk érdekében.

Azonban továbbra is csak zombik maradtak, és mint az a Call of Duty News legfrissebb bejegyzéséből ki is derült, bizony némi hitel érdekében a Bank következik legközelebb. Szerintetek mi lesz a következő?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×