A találgatások és a várakozás „sohavégetnemérős” dolognak tűnnek már.

Talán a létező összes weboldal, amelyik hasonló témákkal foglalkozik, arról írt a napokban, hogy Verdansk hamarosan véget ér és sosem látjuk újra az ikonikus Warzone térképet. A nemrégiben érkezett baljós hajó és a zombi „hadak” arra engedtek következtetni, hogy ez valóban így is lesz.

A tegnap esti frissítést sokan tűkön ülve vártuk, készen álltunk a barátokkal együtt arra, hogy rávessük magunkat a robbanás előtti hatalmas izgalmakra, a rengeteg zombira szerte a térképen és vadabb elképzeléseinkben talán még az új mapra is. Ez elmaradt.

Ehelyett a zombik bevándoroltak a Prison nevezetű helyszínre is, mely biztosan meglepi majd azon játékos társainkat, akik nem igazán követik nyomon a Call of Duty híreket, azonban akik igen, nekik nem túl elegendő. És mi lesz még? Mi a következő lépés?

Nos a CoD hivatalos Twitter oldalán azért igyekeznek folyamatosan fenntartani az izgalmakat, így történt ez tegnap este is, amikor a következő szöveges figyelmeztetést kaptuk mi, Verdansk katonái: „Kisebb fertőzési figyelmeztetést adott ki rendszerünk Verdansk délkeleti zónájára, amely magában foglalja a szellemhajót, valamint a közvetlenül keletre eső területeket, beleértve a Zordaya Prison Complexet és a környező területeket.”

 

Nem maradt más most sem, mint az összes híroldal és a kiszivárogtatók, valamint a játékosok további találgatása, azonban nagyon valószínű, hogy jó hosszú ideig a zombik inváziója majd egyik területről a másikra araszol ezután, majd végül az egész térképet ellepve tényleg bekövetkezik a robbanás.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×