Már csak két napot kell várnunk, hogy végre kiderüljön milyen jövő vár Verdanskra…

A Warzone második szezonjával szinte egyértelművé vált, hogy valami történni fog a Verdansk térképpel. Soha nem volt még ilyen hosszú időn át tartó találgatás a Call of Duty történelmében azt illetően, hogy mi lesz a következő lépés. Néhány héttel ezelőtt röppent fel a hír, hogy egy hatalmas robbanás vethet majd véget kedvenc térképünknek.

Mivel a játék jelenlegi Outbreak eseménye már csak két napig tart, számos rajongó és megbízható forrásokkal rendelkező leaker gondolja (tudja?) úgy, hogy március 11-én megkezdődik a Nuke és ezzel együtt Verdansk utolsó „órái” is.

A zombi hadak kiszabadulnak a baljós, hatalmas hajóból és szépen megfertőzik az egész területet.

Ez utóbbit, már a Call of Duty bejegyzésében hivatalosan is megerősítették, az élőhalottak biztos, hogy megindulnak kifelé a hajóból:

 

A játékosoknak soha nem látott, hajmeresztően gyors iramban, okos döntéseket hozva kell menekülniük a zombik elől. A WarzoneNewz által megosztott Twitter bejegyzésben látható narrációk a hírek szerint a játékban kapnak majd helyet, és ezek alapján mindössze néhány percünk lesz a menekülésre.

 

Sorozatos figyelmeztetéseket hallunk majd a nukleáris fegyver aktiválása után, melynek sikerül megfékeznie az özönlő zombi tengert. „5 PERCES FIGYELMEZTETÉS!” és az „Extrakció sikertelen. Harcolj az életedért!” felszólítások mind arra engednek következtetni, hogy ha nem jutunk ki Verdanskból a meghatározott időn belül, mi is odaveszünk, a zombikkal együtt.

Más szivárgások szerint nem csak egy időre, de ezzel örökre búcsút kell vennünk Verdansktól. 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×